Wet van de aantrekkingskracht gebruiken

Maak jij wel eens mee dat je ’s ochtends wakker wordt, en je voelt je niet helemaal lekker in je vel zitten? Dan is dit blog artikel voor jou. Als je niet helemaal happy bent, zijn er twee dingen die super belangrijk zijn. Het besef dat jij meer controle hebt over je gevoel dan je denkt, en je goed voelen hoeft niet af te hangen van omstandigheden of erkenning door anderen.

The Law of Attraction

Ontdek als eerste de wet van de aantrekkingskracht (the law of attraction) en hoe je die inzet om controle te krijgen over je goed voelen.

De wet van de aantrekkingskracht werkt als volgt:

Als je niet helemaal lekker in je vel zit, zit je in een lage energetische frequentie, en trek je een lage energetische frequentie aan. En als je een lage energie uitstraalt, straal je negativiteit uit, en trek je negativiteit aan. Dat is de essentie van the law of attraction. 

Als je dus niet lekker in je vel zit, is het belangrijk om het volgende te beseffen: door je aandacht volledig te richten op die negativiteit komt meer negativiteit naar je toe. 

Hoe je je voelt heeft dus alles te maken met waar je je aandacht op richt.

Op het moment dat je met een zwaar gevoel wakker wordt, je hebt geen zin in de dag, dan zul je ook je aandacht op negatieve dingen rondom je heen richten die je gevoel van negativiteit bevestigen. En zo versterk je dat gevoel.

De koffie of thee smaakt dan niet lekker, het weer is niet optimaal, de file waarin je je bevindt schiet maar niet op, de muziek op de radio is niks, andere mensen lopen steeds in je weg, niemand waardeert je, enz… 

Als je the law of attraction ervaart vanuit een negatieve energie, zie je alles om je heen vanuit een donkere bril, een gevoel dat niets de moeite waard is. Zwaar en donker. Als een bevestiging van hoe je je op dat moment voelt.

Daarbij is het allerbelangrijkste dit: wacht niet op iets of iemand buiten jou om je een beter gevoel te geven. Als je gaat wachten op iets buiten jou om je beter te voelen over jezelf, dan stel je je afhankelijk op van iets buiten jou.

Dan geef je de controle over hoe je je voelt aan iets wat buiten je gebeurt. En als dat niet gebeurt, blijf je dus in die negatieve energie. Je geeft zo de controle over je eigen gevoel weg.

En het interessante is dit: jij hebt zelf de controle om van binnenuit je gevoel te veranderen. Je hebt zelf de macht en invloed om een andere positieve frequentie uit te stralen. Jij kunt op elk moment beslissen om een hogere frequentie van positiviteit naar je toe te trekken. En je zo beter te voelen.

Focus op waardering

Ontdek nu hoe je de wet van de aantrekkingskracht in je voordeel kunt laten werken.

Daarvoor is een eenvoudige handeling nodig die iedereen kan doen.

Als je ’s ochtends wakker wordt, en je voelt je niet helemaal happy, je zit in die lage energie, sta jezelf dan toe om je aandacht te richten op drie dingen die je enorm waardeert.

Richt je aandacht op drie kleine of grote dingen waar je enorm dankbaar voor bent. Dat kan het leven zelf zijn, het feit dat jij er bent, je bed waarin je net wakker bent geworden, of je kinderen die in je huis rondlopen, je partner, je broodje kaas bij het ontbijt, de vogels die fluiten, de warmte van de zon op je huid, je warme kop koffie of thee, enz… 

En als je je aandacht richt op die kleine dingen, voel dan diep van binnen hoe die dankbaarheid voelt.

Sta jezelf toe om je waardering te voelen. Richt je aandacht op drie dingen die je op dat moment enorm waardeert.

En je zult merken, hoe die focus je gedachten verandert, en hoe die gedachten je in een hogere energie brengen. En door je aandacht te richten op positieve dingen, zul je steeds meer positieve dingen in je leven aantrekken. En zo werkt de wet van de aantrekkingskracht in je voordeel.

Kortom, richt je aandacht op de kleine dingen in je leven. En ervaar hoe je gevoel van waardering en dankbaarheid je uit die negatieve spiraal haalt. Richt je aandacht op positieve energie.

Als je in het donker bent, heb je behoefte aan licht. Door je aandacht op dat licht te vestigen, trek je meer licht naar je toe. Het is een wetmatigheid waarmee je absoluut je voordeel kunt doen.

Zo kun je dus vanuit je eigen kracht, onafhankelijk van omstandigheden, een positieve energie uitstralen, en positieve dingen naar je toetrekken.

Als je je blik op de wereld om je heen verandert, ben je steeds meer in staat om positieve dingen om je heen te zien. Kijk met andere ogen naar de wereld en de wereld verandert.

Wees je dus bewust van de energie die je uitstraalt op het moment dat je wakker wordt, en wees je bewust van je gedachten en de woorden die je gebruikt.

Als je in je denken en voelen positieve energie uitstraalt, zul je steeds meer positiviteit aantrekken. Dat is de wet van de aantrekkingskracht. Gebruik hem in je voordeel.

En wacht niet op iets wat buiten je om dient te gebeuren om je beter te voelen.

Kies er nu voor om je gedachten en gevoelens te veranderen en geniet van elke dag. Want het totaal van elke dag vormt samen je leven. En je verdient het absoluut om te genieten en blij te zijn. Je bent zo ontzettend de moeite waard en je mag genieten en blij zijn. Het is letterlijk je geboorterecht.

Zelf aan de slag met speciale audio-opnamen?

Zelfhypnose met speciale audio-opnamen is een prima manier om zelf aan de slag te gaan met het stap voor stap veranderen van je denken en het bereiken van nieuwe doelen in je leven.

Mocht je direct aan de slag willen gaan met het veranderen van je gedachten, selecteer dan hieronder het onderwerp van je keuze voor meer informatie!