Afvallen via hypnose

“Afvallen met hypnotherapie is mogelijk iets voor jou als geen enkel dieet lijkt te helpen”

Als jij al langere tijd wil afvallen, allerlei diëten hebt geprobeerd, met weinig resultaat, dan zijn hypnotherapie en hypnose wellicht iets voor jou.

Je wil heel graag gewicht kwijtraken. Echter, zolang dat onbewuste stemmetje in je hoofd je blijft aanzetten om ongezond te eten of te snoepen, helpt geen enkel dieet.

Streef naar je ideale gewicht met hypnotherapie en hypnose

  • Na 1 sessie grip op je probleem
  • Sessie duurt 60 tot 90 minuten
  • Meerdere sessies bij afvallen
  • €96,80 per 60 minuten

Afvallen lukt als je dat onbewuste stemmetje het zwijgen oplegt

Mensen met overgewicht krijgen soms het stempel dat ze geen zelfbeheersing of discipline hebben. Niets is minder waar.

Mensen met overgewicht herkennen duidelijk momenten waarop ze te veel snoepen of eten. Ze hebben daar een duidelijk gevoel bij. Op zo’n moeilijk moment horen ze als het ware een stemmetje dat zegt: “door die koekjes, cakejes, of die extra schep eten ga je je beter voelen.”

Jij weet dat je dan niet beter voelt. Het lukt je echter niet om dat denkbeeldige stemmetje tot zwijgen te brengen. Als je zou begrijpen waar dat stemmetje vandaan komt, dan zou je er wat aan kunnen doen. Hypnose en hypnotherapie kunnen je helpen om grip te krijgen op dat stemmetje (onbewuste gedachten).

Krijg grip op wat je ervaart

Als je je onmachtig voelt, in een situatie komt waarbij je het liefst heel hard wil wegrennen, dan is dat heel onaangenaam. Zo’n gevoel van onmacht of angst, dat je wellicht niet goed genoeg bent, of andere negatieve gedachten hebt over jezelf, is vreselijk. Iedereen zou daar het liefste van willen weglopen.

Door te kijken wat je ervaart op momenten dat je te veel snoept of eet, krijg je grip op wat er dan gebeurt. In dat begrip ligt de grip om niet meer te willen snoepen of te veel eten.

“Met hypnose naar de oorsprong van onprettige gevoelens en gedachten.”

Wat is hypnose?

Hypnose bestaat ruim vijfduizend jaar. De medische wetenschap erkent steeds meer de therapeutische waarde van hypnose. Bij de behandeling van afvallen naar je streefgewicht bewijst hypnotherapie haar effectiviteit.

Het woord hypnose is afkomstig van het Griekse woord ‘hypnos’, dat slaap betekent. Hypnose mag op slaap lijken, maar het heeft niets met slapen te maken. Met hypnose kun je heerlijk ontspannen. Zowel je lichaam als je geest ontspannen. Je richt je aandacht op je innerlijke wereld. Je kunt het ook je onderbewustzijn noemen.

Met hypnose ervaren hoe het is om je streefgewicht te bereiken

Om af te vallen en anders te leven, heb je nieuwe instructies nodig voor je onderbewuste. Je kunt hypnotherapie gebruiken om je onderbewuste instructies te geven die horen bij afvallen. Dat werkt alleen als jij er klaar voor bent en wilt veranderen.

Die instructies stellen we samen vast. Door samen te kijken hoe je je emotioneel zou willen voelen, wat je lichamelijk wil ervaren, wat je wilt denken, welk beeld je hebt van jezelf, hoe je met anderen omgaat en hoe je wereld verandert als je je ideale gewicht bereikt.

Door alvast tijdens de hypnose in de huid te kruipen van je nieuwe ik met je ideale gewicht, kun je volledig ervaren hoe het is als je al je streefgewicht hebt.

Die dagelijkse ervaring is de motivatie die je vooruit gaat helpen om af te vallen.

Lees ervaringen met hypnose en hypnotherapie

Afvallen

Ik heb geweldig nieuws! Ik ben momenteel al 5 kg kwijt sinds onze sessie. Sinds mijn behandeling luister ik elke dag naar de opname.

RTT is een wondermiddel. Ik eet niet langer als ik mij verveel of als ik emotioneel ben. Ik pak het probleem gewoon aan, omdat ik weet dat ik meer dan de moeite waard ben. Ik heb geen zoetigheden, pasta’s, brood of koekjes meer gegeten. Het is alsof het lampje is aangegaan in mijn hoofd. ik ben zo ontzettend blij met het resultaat. Heel veel dank dat je checkt hoe het met mij gaat, en je hebt echt mijn leven verandert.

K. McF.

Zelfvertrouwen

Beste Guan, ik wil je graag laten weten hoe geweldig je mij hebt geholpen. Het zelfvertrouwen is gegroeid en ik heb veel minder angst en kan met afstand naar problemen in het verleden kijken. Ik had niet verwacht dat het zo snel resultaat zou hebben. Ik kan jou zeker aanbevelen en zal in de toekomst zeker weer een afspraak bij jou maken. Heel veel dank Guan.
J.v.M.

Stoppen met roken

Onlangs heb ik een hypnotherapiesessie gevolgd bij Guan Felix in Amersfoort. Het doel was om te stoppen met roken! Allereerst was het een prettige ruimte waar de sessie werd gehouden. Liggen op de bank zorgde de rustige stem van Guan ervoor dat ik me goed kon ontspannen. De stem van Guan leidde me naar een mooie tuin… Ik zag het voor me en rook de bloemen. Tot hij zei dat ik een sigaret opstak en alles verdorde en dood ging. Op dat moment kon ik wel huilen, want ik voelde me erg schuldig… En bij het elke dag afluisteren van dit bandje houd ik dat schuldgevoel en zal er echt nooit meer één opsteken. Dank je wel Guan voor deze hulp!
JD

Stress

Wat ik met name merk is dat ik mij ontspannen voel. Ik voel niet meer dat altijd sluimerende schuldgevoel.
Alsof ik me goed voel van binnenuit i.p.v. dat ik het buiten mijzelf ga zoeken.
Een paar keer ben ik onder de mensen geweest, en dan voel ik niet meer dat ik mijn best moet doen om in de smaak te vallen of leuk gevonden te worden. En ik slaap erg goed na de hypnose audio. Een paar nachten in 1 keer doorgeslapen. Ik ben echt onder de indruk wat het nu al met mij doet!
JK

“Met hypnose ontspan je lichaam en geest, zodat je je veilig voelt”

In een gesprek met een professionele en deskundige therapeut leer je meer over de dieperliggende mentale oorzaak van je overgewicht. Start vandaag nog. Plan een afspraak voor 60 minuten professionele begeleiding met een deskundige behandelaar. Maak nu een afspraak voor een eerste gesprek.

Als jij al van alles geprobeerd hebt, niet meer op zoek bent naar alleen maar een dieet, dan zijn hypnose en hypnotherapie mogelijk de oplossing die je al zo lang zoekt.