Erkende Hypnose training voor zorgverleners

Leer de 7 basisprincipes van hypnose in de zorgpraktijk – docent: Guan Felix

Achtergrond training:

Hypnose is ongrijpbaar. Hoe leg je dan aan een patiënt uit wat hypnose is? En hoe win je het vertrouwen voor een behandelmethode als hypnose die zo vaak effectief blijkt te zijn bij aanhoudend lichamelijke klachten?

Als hypnotherapeut -werkzaam in een huisartsenpraktijk- weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om snel en eenvoudig het vertrouwen te winnen van patiënten.

Mocht je als zorgverlener eindelijk de mysteries rondom hypnose en hypnotherapie willen oplossen, en eenvoudige taal leren om je patiënten effectief te adviseren over hypnose als bewezen behandelmethode, dan is deze training speciaal voor jou.

Wat leer je?

In deze speciale en korte basis training leer je klinische hypnose echt te begrijpen en toe te passen. Je krijgt inzicht in de klassieke en hedendaagse klinische hypnose technieken. Je leert hoe je hypnose effectief toepast in de zorgpraktijk. En vooral hoe je het vertrouwen van patiënten wint om doelgericht en effectief resultaat te bereiken met inzet van klinische hypnose.

Eén van de belangrijkste subdoelen van deze training is om je te laten ervaren hoe alledaags hypnose eigenlijk is.

Inhoud training:

  • Wat is hypnose (klassiek en hedendaags)?
  • Wat is hypnotische taal?
  • Wat zijn hypnotische verschijnselen?
  • Wat zijn toepassingsgebieden voor hypnose?
  • Hoe gebruik je symptomen bij de behandeling?
  • Hoe bereid je de patiënt effectief voor op de behandeling?
  • Hoe help je de patiënt om weer homeostase te bereiken?

Erkend door:

GRO, CAT, CAT-Vergoedbaar, Complementaire Kwaliteitstherapeuten. HBO-conform. 5 SBU totaal.

Voor wie is deze training geschikt?

Deze training is speciaal ontwikkeld voor zorg professionals die zelf hypnose willen toepassen of die als doorverwijzer van patiënten goed op de hoogte willen zijn wat klinische hypnose inhoudt, en hoe je het effectief toepast als behandelmethode.

Hoeveel tijd vraagt deze training?

De training is zo ingericht dat je de 7 basisprincipes in een training van 1 dag kunt leren. Naast theorie krijg je vooral inzicht in de praktijk met praktijkvoorbeelden en door zelf aan de slag te gaan met laagdrempelige oefeningen.

hoe-goed-ken-jij-jezelf-2

Trainer / docent:

De training wordt gegeven door Guan Felix. Hij werkt als hypnotherapeut in het medisch centrum van Amersfoort Vathorst. Dankzij zijn regelmatige contact met huisartsen, POH GGZ medewerkers heeft hij een uitstekende gevoel en inzicht in een effectieve manier om zorg professionals snel kennis te laten maken met hypnose als behandelvorm voor aanhoudend lichamelijke klachten, chronische stress en pijn.

Locatie is online:

De trainingen vinden online plaats via teams. Je ontvangt na inschrijving enkele dagen voor de training een speciale link via e-mail. Met deze link heb je online toegang tot de online les op de dag waarvoor je je hebt opgegeven.

Data en tijdstip:

De eerstvolgende trainingen zijn gepland vanaf 1 maart 2023. Trainingen gaan alleen door bij voldoende aanmeldingen (minimaal 8).

Voor een inzicht in de exacte data en beschikbaarheid, kun je hier klikken om de agenda te raadplegen.

De trainingen starten om 9.00 uur en eindigen uiterlijk om 17.30 uur. Dit is inclusief korte pauzes en lunchpauze van 30 minuten.

Investering in jezelf:

De investering in jezelf voor deze online training is €149,- (excl. 21% BTW). Je kunt het bedrag eventueel in 2 termijnen betalen zonder extra kosten.

Aantal deelnemers:

De training gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Om iedereen voldoende tijd en aandacht te geven is het maximum aantal per trainingsdag gesteld op 12 deelnemers.

Nu aanmelden:

Meld je nu alvast aan voor één van de online trainingsdagen en verzeker jezelf van een plek. Mocht je persoonlijke agenda om wat voor reden dan ook wijzigen, dan kun je binnen 48 uur de aanmelding kosteloos annuleren.

Klik hier om je nu aan te melden

Interesselijst:

Staat jouw gewenste trainingsdag niet in de agenda? Of wil je met je eigen groep collega’s op een andere locatie een persoonlijke training ontvangen? E-mail dan je wensen via het e-mailadres admin@guanfelix.com en ik neem zsm contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Het e-mailadres admin@guanfelix.com kun je ook gebruiken voor alle overige vragen over deze training.

GRO_website