Je Stress de Baas

je stress de baas logo Welkom bij je persoonlijke stress aanpak

Af en toe stress is okay, maar altijd stress is ongezond.

Herken jij één of meer van deze stress klachten?

Problemen met slapen, veel piekeren, continu moe, hartkloppingen, onrustig, constante spanning van je spieren, moeite met concentratie, regelmatig nek-, rug- of hoofdpijn, maag- of darmklachten, angstgevoelens, veel zweten, hyperventilatie, duizeligheid, of paniekgevoelens…

Zo ja, maak dan kennis met Je Stress de Baas! Een persoonlijke aanpak van je stress.

Hoort stress niet gewoon bij het leven?

Af en toe stress voelen is okay. Het helpt je te focussen, actie te ondernemen of te vluchten bij gevaar. Als je echter altijd stress voelt, krijg je lichamelijke klachten.

Je lichaam is dan altijd in de overlevingsstand. Dat betekent dat je spijsvertering stopt, je afweer vermindert, je gewicht toeneemt, je libido op een laag pitje staat, en je lichaam vol zit met adrenaline en cortisol. Stresshormonen die schadelijk zijn voor je lichaam als ze altijd actief zijn.

Wat kun je zelf doen om stress te verminderen?

Als je zelf je stress de baas wilt zijn, is het belangrijk om na te gaan wat jou stress oplevert. In ‘vaktaal’ heet dat ook wel “Stressoren”. Soms zijn dat zaken waar je je bewust van bent, maar lang niet altijd.

Voorbeelden van “stressoren”

Hoge werkdruk, geldzorgen, zorgen over je gezondheid, negatieve gedachten over jezelf, niet voldoende rekening houden met je eigen gevoelens, angst om te falen, het gevoel dat alles perfect moet zijn, continue je moeten bewijzen of altijd controle moeten hebben.

Je kunt ervoor kiezen om niets te doen aan de oorzaak, en zo doorgaan. Het is bekend waar dat toe leidt. Als je schadelijke stress niet aanpakt, pakt de stress je lichaam aan, en krijg je lichamelijke en geestelijke klachten.

Of je besluit om je stress grondig aan te pakken met Je Stress de Baas aanpak.

Je Stress de Baas is een speciale aanpak waarbij je je persoonlijke stressoren bekijkt, en vervolgens een effectief plan maakt om stap voor stap je stress te aan te pakken. In 4 ‘counseling’ sessies leer je wat jij nodig hebt om je stress aan te pakken en je stress klachten te verminderen.

Je lichaam zal je super dankbaar zijn.

Meld je nu aan voor je persoonlijke ‘Je Stress de Baas’ aanpak!

Plan nu je sessie met 50% KORTING

Vermeld bij het inplannen van je afspraak de speciale kortingscode Corona-aanpak2020

Je Stress de Baas is speciaal ontwikkeld met als doel: dat je minder last hebt van je stress en je stress klachten, meer energie en levenslust voelt en dat je in staat bent om veel meer aan te kunnen zonder stress te ervaren.

We gaan samen kijken naar je probleem, je wensen en mobiliseren je krachtbronnen, zodat jij (weer) je stress de baas bent.

Herken jij je in dit doel? Dan is Je Stress de Baas geschikt voor jou.

In het Je Stress de Baas programma krijg je intensieve begeleiding om stap voor stap je stress (weer) de baas te zijn?

In je persoonlijke Je Stress de Baas aanpak werk je met een bewezen methode. Je leert wat jij nodig hebt om je stress de baas te zijn.

Je krijgt in 4 sessies persoonlijke begeleiding van een professionele counselor.

Je werkt doelgericht aan een concreet en effectief plan. Elke week ga je aan de slag met een realistisch en haalbaar doel.

Plan nu je sessie met 50% KORTING

Vermeld bij het inplannen van je afspraak de speciale kortingscode Corona-aanpak2020

Doelgericht werken aan Je Stress de Baas in 6 stappen:

In 4 wekelijkse sessies (elk 60 minuten) werk je aan een effectief plan van aanpak voor je stress (zie uitleg hierna voor de stappen).

Door wekelijks met je stappenplan te werken, krijg je steeds meer inzicht in jezelf, waar je stress vandaan komt, en de beste oplossing voor jou om je stress weer de baas te zijn.

Je mag rekenen op intensieve begeleiding die bij jou past. Je leert je eigen krachtbronnen te activeren. Zo ben je je stress weer snel de baas.

Elke week ga je naar huis met een concreet plan waarmee je die week gaat werken. Elke volgende sessie kijken we hoe het is gegaan en stellen we waar nodig bij. Daarbij leer je op een praktische manier om je stress de baas te zijn.

Je Stress de Baas in 6 Stappen

Klaar om Je Stress de Baas te zijn?

Dag Uur Minuut Seconde
Het Je Stress de Baas programma van 4 weken bedraagt normaal €75,- per sessie.

*Speciaal aanbod: 50% korting als je Je Stress de Baas sessies in de maand mei 2020 boekt.

*Nu 4 sessies van elk 60 minuten voor slechts €37,50 per sessie!

Plan nu je sessie met 50% KORTING

Vermeld bij het inplannen van je afspraak de speciale kortingscode Corona-aanpak2020

Voor ZZP-ers, ondernemers zijn coachingskosten fiscaal aftrekbaar. Raadpleeg voor advies je belastingadviseur of de belastingdienst.

Wil je deze stress aanpak liever online volgen, e-mail mij dan via info@guanfelix.com of whatsapp

Lees hier ervaringen van cliënten die met mij gewerkt hebben.

Locatie stress counseling: Heideweg 246 in Amersfoort

fotografe, Celia Almaraz, The Lightbox Tales!

Ervaringen van cliënten


Beste Guan, ik wil je graag laten weten hoe geweldig je mij hebt geholpen. Het zelfvertrouwen is gegroeid en ik heb veel minder angst en kan met afstand naar problemen in het verleden kijken. Ik had niet verwacht dat het zo snel resultaat zou hebben. Ik kan jou zeker aanbevelen en zal in de toekomst zeker weer een afspraak bij jou maken. Heel veel dank Guan.
J.v.M.

Vond het zeer waardevol om deze sessie te mogen volgen. Mijn gevoel iedereen maar tevreden te moeten houden zorgde in het maken van zakelijke beslissingen voor veel te veel emotie.
Tijdens de sessie kijken naar en voelen van situaties waar ik lang niet meer het licht op heb laten schijnen, heeft er sterk toe bijgedragen dat mijn handelen hierin is veranderd. Even voor ik reageer sta ik dan stil waar wij het over hebben gehad Guan en wat jij hebt gezegd. Samenvattend, ik voel me er dus erg goed bij.
J.D.

Als eigenaar van een groeiend bedrijf ben ik constant bezig mijn leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen. Ik vond het lastig de confrontatie aan te gaan en kritisch te blijven, uit angst voor ongemakkelijke situaties. Guan heeft me laten ervaren hoe overtuigingen uit mijn jeugd daarin een rol spelen. Hierdoor kan ik het verleden beter een plek geven en ruimte maken voor nieuwe overtuigingen. Luisteren naar de persoonlijke audio-opname zorgt ervoor dat ik mijn nieuwe zelfbeeld kan trainen zoals een spier. Het blijft een klus die je alleen zelf kan klaren, maar Guan heeft me beslist op het goede spoor gezet!
H.V.

Mijn sessie was geweldig. Ik heb net een overdracht gedaan met een collega, en het ging soepel en zonder problemen. De sessie ging zeer goed. Mijn probleem werd heel snel in de sessie opgelost. Ik voelde me heel erg op mijn gemak bij Guan. Ik ben dol op de audio-opname, en voel me in staat om vol zelfvertrouwen te handelen.
A.S.

De veranderingen zijn voor mij enorm. Ik voel mij lichter, alsof een zware rugzak van mij afviel.
Ik weet nu dat mijn opvoeding niet zo ideaal was. Dankzij jouw therapie is dat heel duidelijk voor mij geworden en kan ik het plaatsen, verwerken en loslaten. Ik voel mij alle dagen sterker worden. De angst is weg. Ik durf nu ook NEEN te zeggen, want ik weet het zeker dat ik voldoende ben EN de moeite waard.
Met mijn man loopt het ook zo, wij zijn weer gelukkig en vrij. De kinderen zeggen thuis dat ze nieuwe ouders hebben. Er is rust over ons gekomen, we kunnen weer genieten van het leven – en dat doen we ook alle dagen.
Samen zijn we meer dan de moeite waard.
L & M
Plan nu je sessie met 50% KORTING

Vermeld bij het inplannen van je afspraak de speciale kortingscode Corona-aanpak2020

Guan Felix

In mijn praktijk, locatie Medisch Centrum Heideweg 246 te Amersfoort, werk ik integratief als hypnotherapeut en counselor / coach i.o. Dat betekent dat je een persoonlijke aanpak krijgt die volledig aansluit op wat jij nodig hebt. Ga hier direct naar mijn aanbod om je stress de baas te zijn.