Persoonlijke Relatie therapeut Voor Vrouwen

Uw Persoonlijke Coach bij Relatieproblemen

Guan Felix

Professionele Hulp en Intensieve Coaching voor Vrouwen met Relatieproblemen

We lopen allemaal wel eens vast in onze relatie. Over het algemeen praten mannen minder snel over gevoelens, en houden ze zich sterk. Vrouwen ervaren relatie problemen over het algemeen anders dan mannen. Vrouwen die ik in mijn praktijk ontmoet, hebben behoefte om gehoord te worden, hun gevoelens te uiten, en echt gezien te worden voor wie ze zijn.

Als u vastloopt in uw relatie, uw partner niet openstaat voor een gesprek, en u niet zo goed weet hoe nu verder, dan heeft u wellicht behoefte aan een onafhankelijke en professionele coach. Een professional met wie u diepe gesprekken kunt voeren, gevoelens kunt delen om samen te ontdekken wat er nou precies speelt, en welke oplossingen u heeft om een definitieve relatie breuk te voorkomen.

Als u vastloopt in uw relatie, omdat u elkaar niet meer begrijpt, zich eenzaam voelt, geheimen bewaart, gevoelens onderdrukt of niet weet hoe te voelen, geen goed gesprek meer voert over uw relatie, of wellicht verlangt naar een ander, en er niets aan doet, dan loopt uw relatie gevaar!

Het laatste dat u waarschijnlijk wilt is uw partner voor altijd kwijt raken aan een ander. Om dat te voorkomen is het nu tijd om uw persoonlijke relatiecoach in te schakelen.

Mijn naam is Guan Felix, en ik werk als gecertificeerd beroepscoach intensief samen met vrouwen om hun relatie te redden. Als u wilt weten wat ik u als uw persoonlijke coach te bieden heb, lees dan verder.

Intensieve persoonlijke hulp bij liefdesrelaties

Partners stappen met verwachtingen in een relatie. Ieder brengt een stukje geschiedenis mee. Uw achtergrond, cultuur, omgangsvormen, normen en waarden, omgang met emoties, en de hechtingsrelatie met ouders / opvoeders hebben allemaal invloed.

Dit geheel aan persoonlijke ervaringen is de basis waarop het begin van een liefdesrelatie rust. Echter, als beide partners zich niet bewustzijn van wat er allemaal onbewust speelt, ontstaat het risico van stuklopen van de relatie.

Wat daarbij helpt is open communicatie.

Maar als u niet geleerd heeft om te voelen wat u voelt, te verwoorden wat u ervaart, of u niet bewust bent wat er speelt, dan kunt u een professionele relatie coach inschakelen om u daarbij te helpen.

Een relatie coach kan u helpen bij het herstellen van uw relatie of bij het verwerken van verdriet bij een stukgelopen relatie.

Deskundig advies op maat van een professionele relatie coach / counselor.

Unieke coaching – speciaal voor vrouwen die willen werken aan hun relatie of een verbroken relatie willen verwerken

Vrouwen praten over het algemeen makkelijker over gevoelens dan mannen. Het zelfbeeld van “vrouw zijn” en de culturele betekenis van “vrouwelijkheid” in een relatie kunnen vrouwen belemmeren in hun relatie met een partner.

Over het algemeen durven vrouwen zich makkelijker kwetsbaar op te stellen en nemen ze eerder zorgtaken op zich, en zo kun je als vrouw in een relatie uit balans raken. Zo kunt u in een relatie plots alle ballen omhoog willen houden en uzelf wegcijferen om maar te zorgen dat de relatie niet vastloopt. Maar daarbij loopt u kans om uzelf helemaal te verliezen.

Vrouwen ontdekken in een uniek coachingstraject wat hun sterke en zwakke kanten zijn, en leren hun partner beter kennen door eerst zichzelf beter te leren kennen!

Dit coachingstraject is echter niet voor iedereen geschikt!

Indien u echt gemotiveerd bent om uw relatie te redden, eerlijk durft te zijn naar uzelf en bereid om te groeien als mens, dan is dit intensieve coachingstracject speciaal voor u.

U kunt kiezen uit 1 op 1 relatie coaching gedurende 6 weken met een intensieve nazorg periode van 9 maanden.

Daarbij kiest u voor de intensiviteit die u aankunt en die nodig is voor uw relatieprobleem.

Het basistraject biedt u 6 weken waarin u elke week 1 uur op een vaste dag samenwerkt met uw coach.

Het verdiepingstraject biedt u 6 weken waarin u elke week 2 of 3 uur op een vaste dag samenwerkt met uw coach.

U ontvangt elke keer een uitgebreide samenvatting van uw coachingssessie, inclusief advies en oefeningen, persoonlijke begeleiding en persoonlijke nazorg gedurende 9 maanden.

Indien u naast de reguliere uren extra zorg nodig hebt, is het mogelijk om ad hoc extra sessies in te plannen.

In uw relatie coachingsprogramma is aandacht voor:

 • de mythe van vrouwelijkheid
 • emotionele littekens (pijn)
 • bevrediging ervaren op dieper niveau
 • authentieke en gelijkwaardige relatie
 • trauma en geweld in relaties
 • praten over uw gevoelens
 • het effect van stress op relaties
 • uw partner beter leren kennen
 • verlangen naar een ander
 • afscheid nemen van uw “oude” ik
 • ontdekken van uw kracht en zwakte
 • archetypen
 • coping mechanismen
 • 7 behoeften systemen in uw brein
 • afscheid nemen van een oude liefde
 • nieuwe energie brengen in uw relatie

Relatie coaching 6 x 1 plan

 • kennismaking / hulpvraag
 • persoonlijk coachingsplan
 • 6 sessies van 1 uur in 6 weken
 • wekelijkse samenvatting
 • speciale oefeningen en advies
 • ad hoc beschikbaarheid
 • nazorgtraject van 9 maanden

Eerste consult vrijblijvend en zonder kosten.

€95,- per consult van een uur

Relatie coaching 6 x 2 plan

 • kennismaking / hulpvraag
 • persoonlijk coachingsplan
 • 6 sessies van 2 uur in 6 weken
 • wekelijkse samenvatting
 • speciale oefeningen en advies
 • ad hoc beschikbaarheid
 • nazorgtraject van 9 maanden

Eerste consult vrijblijvend en zonder kosten.

€190,- per consult van twee uur

Relatie coaching 6 x 3 plan

 • kennismaking / hulpvraag
 • persoonlijk coachingsplan
 • 6 sessies van 3 uur in 6 weken
 • wekelijkse samenvatting
 • speciale oefeningen en advies
 • ad hoc beschikbaarheid
 • nazorgtraject van 9 maanden

Eerste consult vrijblijvend en zonder kosten.

€285,- per consult van drie uur
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Voordelen van persoonlijke 1 op 1 coaching

 • Intensieve samenwerking met een professionele ervaringsdeskundige.
 • Doelgerichte aanpak met oog voor resultaat.
 • Persoonlijke begeleiding op maat.
 • Complete dienstverlening met inzet van multi-disciplinaire kennis.
 • Flexibel, indien nodig.
 • Ad-hoc bereikbaar indien nodig.
 • Multi-disciplinair oefenmateriaal.
 • Ruime openingstijden – ook op zaterdag.
 • Direct geholpen.
 • Inclusief lang nazorgtraject gedurende 9 maanden.

Ervaringen met coaching en therapie

Naast relatie coaching, help ik cliënten met uiteenlopende problemen waarin ze persoonlijk zijn vastgelopen. Om u een idee te geven van hun ervaringen, deel ik hier (anoniem) diverse verhalen van mijn cliënten. Deze verhalen zijn met goedvinden van mijn cliënten gepubliceerd. Lees hieronder wat het resultaat is van hun behandeling

Lees hier ervaringen van cliënten in mijn praktijk.

 

BOEK NU EEN ADVIESGESPREK

In een adviesgesprek leren we elkaar kennen, en krijgt u inzicht in het volledige behandeltraject. Zo’n gesprek is voor ons beiden belangrijk. U kunt beslissen of ik de juiste persoon ben om u te helpen. Ik kan vaststellen of ik u kan helpen. Mijn beroepscode vereist dat ik alleen coaching mag aanbieden als ik u kan helpen.

Wilt u kennismaken en ervaren hoe ik u kan helpen, maak dan nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Ik heb korte wachtlijsten, dus u bent snel geholpen. Afspraak is ook mogelijk in de avond of op zaterdag.

Tijdens Corona kunt u ook bij mij terecht. Ik volg de regels van mijn beroepsverenging.

Lees hier ervaringen van mijn cliënten.

CAT vergoedbaar schild

 

Man die jojo-effect ervaart. Iedere keer afvallen en 2 maanden later zit het gewicht er weer aan.

Ik heb geweldig nieuws! Ik ben momenteel al 5 kg kwijt sinds onze sessie. Sinds mijn behandeling luister ik elke dag naar de opname.

RTT is een wondermiddel. Ik eet niet langer als ik mij verveel of als ik emotioneel ben. Ik pak het probleem gewoon aan, omdat ik weet dat ik meer dan de moeite waard ben. Ik heb geen zoetigheden, pasta’s, brood of koekjes meer gegeten. Het is alsof het lampje is aangegaan in mijn hoofd. ik ben zo ontzettend blij met het resultaat. Heel veel dank dat je checkt hoe het met mij gaat, en je hebt echt mijn leven verandert.

K. McF.

Man met spanningsklachten kiest voor hypnose om zich te kunnen ontspannen en beter te slapen.

Wat ik met name merk is dat ik mij ontspannen voel. Ik voel niet meer dat altijd sluimerende schuldgevoel.
Alsof ik me goed voel van binnenuit i.p.v. dat ik het buiten mijzelf ga zoeken.
Een paar keer ben ik onder de mensen geweest, en dan voel ik niet meer dat ik mijn best moet doen om in de smaak te vallen of leuk gevonden te worden. En ik slaap erg goed na de hypnose audio. Een paar nachten in 1 keer doorgeslapen. Ik ben echt onder de indruk wat het nu al met mij doet!
JK

Man en vrouw kiezen voor hypnose om gevoel van eigenwaarde te versterken. Ze willen in hun kracht staan.


Vandaag zijn er net 21 dagen voorbij sinds onze therapie bij jou. Wij hebben onze audio-opname meerdere malen per dag geluisterd.
De veranderingen zijn voor mij enorm. Ik voel mij lichter, alsof een zware rugzak van mij afviel.
Ik weet nu dat mijn opvoeding niet zo ideaal was. Dankzij jouw therapie is dat heel duidelijk voor mij geworden en kan ik het plaatsen, verwerken en loslaten. Ik voel mij alle dagen sterker worden. De angst is weg. Ik durf nu ook NEEN te zeggen, want ik weet het zeker dat ik voldoende ben EN de moeite waard.
Met mijn man loopt het ook zo, wij zijn weer gelukkig en vrij. De kinderen zeggen thuis dat ze nieuwe ouders hebben. Er is rust over ons gekomen, we kunnen weer genieten van het leven – en dat doen we ook alle dagen.
Samen zijn we meer dan de moeite waard.
L & M

Man wil zijn eigen gevoelens serieus nemen en zich meer ontspannen kunnen voelen. Gevoel de moeite waard te zijn.

Mijn hypnose sessie was voor mij best een uitdaging, ik ben redelijk dominant en bouw makkelijk een muur om me heen. Guan heeft tijdens de hypno sessie toch de deuren geopend die heel erg op slot voelden . Ik sta nu meer open naar anderen en laat meer van mijn gevoel kant zien.
De Rapid Transformational Therapy sessie was zeer prettig. Mijn probleem werd heel snel in de hypnose opgespoord. Het voelde vertrouwd bij Guan. Met de audio-opname erbij, heb ik echt stappen kunnen maken. Bedankt daarvoor Guan!
R.B.

Man wil duidelijk grenzen kunnen stellen, en als leidinggevende in zijn kracht staan.

Vond het zeer waardevol om deze hypnose sessie te mogen volgen. Mijn gevoel iedereen maar tevreden te moeten houden zorgde in het maken van zakelijke beslissingen voor veel te veel emotie.
Tijdens de sessie kijken naar en voelen van situaties waar ik lang niet meer het licht op heb laten schijnen, heeft er sterk toe bijgedragen dat mijn handelen hierin is veranderd. Even voor ik reageer sta ik dan stil waar wij het over hebben gehad Guan en wat jij hebt gezegd. Samenvattend, ik voel me er dus erg goed bij.
J.D.

Man wil in staat zijn om in zijn rol als leidinggevende de confrontatie aan te gaan.

Als eigenaar van een groeiend bedrijf ben ik constant bezig mijn leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen. Ik vond het lastig de confrontatie aan te gaan en kritisch te blijven, uit angst voor ongemakkelijke situaties. Guan heeft me laten ervaren hoe overtuigingen uit mijn jeugd daarin een rol spelen. Hierdoor kan ik het verleden beter een plek geven en ruimte maken voor nieuwe overtuigingen. Luisteren naar de persoonlijke audio-opname zorgt ervoor dat ik mijn nieuwe zelfbeeld kan trainen zoals een spier. Het blijft een klus die je alleen zelf kan klaren, maar Guan heeft me beslist op het goede spoor gezet!
H.V.