Algemene voorwaarden

Voor de verlening van diensten zoals coaching, counseling en hypnotherapie, zijn de voorwaarden van toepassing zoals weergegeven in onderstaand document. Je kunt dit document inzien door het hier te downloaden als PDF bestand.

Garantie Hoogste Kwaliteit

Voor alle audio-bestanden die als Mp3 voor zelfhulp ter beschikking worden gesteld, geldt dat ik ten alle tijden de hoogste kwaliteit nastreef om je een goede kwaliteit audio te leveren. Tevens werk ik continue aan een update van audio-bestanden die aan een update toe zijn.

Ik streef ernaar dat je tevreden en blij bent met de audio-opnamen. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over de audio-bestanden, dan kun je een e-mail sturen naar admin@guanfelix.com met een toelichting. Ik neem dan contact met je op en zal -indien nodig- een nieuwe aangepaste audio-opname voor je maken.

Geld Terug Garantie

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over de audio-opname die je als download hebt aangeschaft in de webwinkel en liever je geld terug ontvangen, dan bied ik je de garantie dat je je geld terugkrijgt. Mail hiervoor aub een bericht aan admin@guanfelix.com en vermeld een toelichting.

Rechten, auteursrechten

Alle audio-bestanden in de webwinkel zijn te downloaden als Mp3 bestand en uitsluitend bedoelt voor je persoonlijk gebruik. Je wordt niet geacht deze Mp3 bestanden te delen met derden. Je gaat ermee akkoord dat je audio-opnamen NIET reproduceert, NIET kopieert, NIET doorstuurt, NIET publiceert en NIET gebruikt voor commerciële doeleinden.

Betalingen

Alle betalingen via de website van guanfelix.com worden uitgevoerd via Mollie. De persoonlijke gegevens die je deelt worden uitsluitend gebruikt om de transactie goed af te ronden en eventueel om je geld terug te geven indien je onverhoopt niet tevreden bent met de audio-opname.

Alle bedragen op de website zijn in Euro’s (€) inclusief BTW (21%). Ik sla je betalingsinformatie niet op op mijn website. De betaalgegevens worden via een beveiligde betaalomgeving door Mollie afgerond.

Levering van audio-bestanden in Mp3

De audio-bestanden worden direct na betaling beschikbaar gesteld als download op de website en via e-mail naar je gemaild. Neem aub direct contact op met admin@guanfelix.com indien je na de betaling geen download hebt ontvangen.

Privacy

Voor informatie over de waarborging van je persoonlijke privacy verwijs ik je naar het privacy reglement.

Veranderingen voorwaarden

Ik behoud mij het recht voor om deze voorwaarden van tijd tot tijd te veranderen, indien daartoe aanleiding is. Het is je eigen verantwoordelijkheid om deze voorwaarden van tijd tot tijd te raadplegen zodat je op de hoogte blijft van de eventuele veranderingen. Bij vragen kun je altijd contact met mij opnemen via admin@guanfelix.com .

Dank je wel voor je aandacht.

Guan Felix