Emetofobie met hypnose aanpakken

“Met hypnotherapie en hypnose je angst voor overgeven overwinnen.”

Als jij angst voelt om zelf over te geven, anderen te zien of horen overgeven, medische behandelingen uit de weg gaat of voedsel vermijdt dat je een misselijk gevoel geeft, dan zijn hypnotherapie en hypnose wellicht iets voor jou.

Verhelp je angst om over te geven met hypnotherapie en hypnose

  • Na 1 sessie grip op je probleem
  • Sessie duurt 60 tot 90 minuten
  • Meerdere sessies voor emetofobie
  • €98,35 per 60 minuten

Emetofobie door onopgeloste emoties

Angst voelen om over te geven is heel vervelend en naar. Het kan je leven ingrijpend veranderen. Je kunt niet altijd op begrip rekenen van anderen. Waar andere mensen niet bij stilstaan, is voor jou een enorme drempel. Wellicht zelfs een muur waar je tegenaan loopt. Je durft niet naar de tandarts, vermijdt bepaalde voeding, stelt je kinderwens uit, en je loopt continu rond met die vervelende gedachten aan overgeven.

Als je langere tijd rondloopt met die nare gedachten aan overgeven dan wil je daar vanaf. Je kunt er mee rond blijven lopen of hulp inschakelen. Hypnotherapie en hypnose kunnen helpen om je emetofobie op te lossen. Vooral als onopgeloste emoties de hoofdoorzaak zijn van je emetofobie. Dan zijn hypnotherapie en hypnose een mogelijke oplossing om voor eens en voor altijd definitief af te rekenen met je angst om over te geven.

Wat je dient te weten over emetofobie

Goed om te weten: je bent niet de enige die angst om over te geven ervaart. Naar schatting lopen zo’n 115.000 Nederlanders en Belgen rond met deze angst. Dit probleem ontstaat vaak op jonge leeftijd en komt meer voor bij vrouwen dan bij mannen. Emetofobie kan ontstaan na een traumatische gebeurtenis of onverwachte paniekaanval. Je kunt emetofobie behandelen door via je onderbewuste je innerlijke angsten en conflicten aan te pakken.

“Met hypnose krijg je inzicht in je onderbewuste angsten en conflicten”

Wat is hypnose?

Hypnose bestaat ruim vijfduizend jaar. De medische wetenschap erkent steeds meer de therapeutische waarde van hypnose. Bij de behandeling van slaapproblemen bewijst hypnotherapie haar effectiviteit.

Het woord hypnose is afkomstig van het Griekse woord ‘hypnos’, dat slaap betekent. Hypnose mag op slaap lijken, maar het heeft niets met slapen te maken. Met hypnose kun je heerlijk ontspannen. Zowel je lichaam als je geest ontspannen. Je richt je aandacht op je innerlijke wereld. Je kunt het ook je onderbewustzijn noemen.

Lees ervaringen met hypnotherapie

Afvallen

Ik heb geweldig nieuws! Ik ben momenteel al 5 kg kwijt sinds onze sessie. Sinds mijn behandeling luister ik elke dag naar de opname.

RTT is een wondermiddel. Ik eet niet langer als ik mij verveel of als ik emotioneel ben. Ik pak het probleem gewoon aan, omdat ik weet dat ik meer dan de moeite waard ben. Ik heb geen zoetigheden, pasta’s, brood of koekjes meer gegeten. Het is alsof het lampje is aangegaan in mijn hoofd. ik ben zo ontzettend blij met het resultaat. Heel veel dank dat je checkt hoe het met mij gaat, en je hebt echt mijn leven verandert.

K. McF.

Zelfvertrouwen

Beste Guan, ik wil je graag laten weten hoe geweldig je mij hebt geholpen. Het zelfvertrouwen is gegroeid en ik heb veel minder angst en kan met afstand naar problemen in het verleden kijken. Ik had niet verwacht dat het zo snel resultaat zou hebben. Ik kan jou zeker aanbevelen en zal in de toekomst zeker weer een afspraak bij jou maken. Heel veel dank Guan.
J.v.M.

Stoppen met roken

Onlangs heb ik een hypnotherapiesessie gevolgd bij Guan Felix in Amersfoort. Het doel was om te stoppen met roken! Allereerst was het een prettige ruimte waar de sessie werd gehouden. Liggen op de bank zorgde de rustige stem van Guan ervoor dat ik me goed kon ontspannen. De stem van Guan leidde me naar een mooie tuin… Ik zag het voor me en rook de bloemen. Tot hij zei dat ik een sigaret opstak en alles verdorde en dood ging. Op dat moment kon ik wel huilen, want ik voelde me erg schuldig… En bij het elke dag afluisteren van dit bandje houd ik dat schuldgevoel en zal er echt nooit meer één opsteken. Dank je wel Guan voor deze hulp!
JD

Stress

Wat ik met name merk is dat ik mij ontspannen voel. Ik voel niet meer dat altijd sluimerende schuldgevoel.
Alsof ik me goed voel van binnenuit i.p.v. dat ik het buiten mijzelf ga zoeken.
Een paar keer ben ik onder de mensen geweest, en dan voel ik niet meer dat ik mijn best moet doen om in de smaak te vallen of leuk gevonden te worden. En ik slaap erg goed na de hypnose audio. Een paar nachten in 1 keer doorgeslapen. Ik ben echt onder de indruk wat het nu al met mij doet!
JK

“Met hypnose ontspan je lichaam en geest, zodat je weer lekker kunt genieten”

In een gesprek met een professionele en deskundige therapeut leer je meer over de dieperliggende oorzaak van je emetofobie. Start vandaag nog. Plan een afspraak voor professionele begeleiding met een deskundige behandelaar.

Maak nu een afspraak voor een eerste gratis consult.