Faalangst via hypnose aanpakken

“Met hypnotherapie en hypnose je gevoel om te falen aanpakken.”

Als jij al langere tijd dat vervelende gevoel van faalangst hebt, en van alles geprobeerd hebt om er vanaf te komen, misschien bij diverse experts bent geweest, met weinig resultaat, dan zijn hypnotherapie en hypnose wellicht iets voor jou.

Pak je faalangst aan met hypnotherapie

  • Na 1 sessie grip op je probleem
  • Sessie duurt 60 tot 90 minuten
  • Meerdere sessies bij faalangst
  • €98,35 per 60 minuten

Hoe herken je dat gevoel van faalangst?

Voel jij je wel eens paniekerig voor een examen, een tentamen, of je rijexamen? Heb je dan het gevoel dat je de controle verliest? Dat je niet meer logisch kunt nadenken? Dat je alleen maar denkt aan wat er allemaal fout kan gaan? Dat je het vertrouwen in jezelf kwijtraakt? Als je ‘ja’ knikt bij één of meer van deze vragen, dan kun je weleens faalangst hebben.

En als je daar vanaf wilt, van dat gevoel, dan zijn hypnose en hypnotherapie mogelijk de oplossing die je al zo lang zoekt.

Krijg grip op je gevoel van faalangst

Faalangst kun je effectief aanpakken met hypnose. Door in je innerlijke wereld te onderzoeken waar je angstige gevoel om te falen vandaan komt. Als je de oorsprong kent van je faalangst, vind je ook de oplossing om je te bevrijden van die faalangst.

Dat is spannend. Ik zorg dat je je daarbij veilig voelt zodat het makkelijker is om naar die faalangst die je daar in je lichaam voelt te kijken. Door er samen naar te kijken, en jou te helpen te begrijpen wat er in je lichaam gebeurt als je faalangst voelt, kun je weer grip krijgen op dat gevoel van faalangst. Hypnose helpt je te ontspannen en hypnotherapie geeft je inzicht in de oorzaak van dat gevoel daar in je lichaam.

“Met hypnose heerlijk ontspannen en je minder angstig voelen.”

  • Bewezen
  • Effectief
  • Snel

Wat is hypnose?

Hypnose bestaat ruim vijfduizend jaar. De medische wetenschap erkent steeds meer de therapeutische waarde van hypnose. Bij de behandeling van grip op je gevoel van faalangst in bepaalde situaties bewijst hypnotherapie haar effectiviteit.

Het woord hypnose is afkomstig van het Griekse woord ‘hypnos’, dat slaap betekent. Hypnose mag op slaap lijken, maar het heeft niets met slapen te maken. Met hypnose kun je heerlijk ontspannen. Zowel je lichaam als je geest ontspannen. Je richt je aandacht op je innerlijke wereld. Je kunt het ook je onderbewustzijn noemen.

Hypnose is een veilige manier om je gevoel van faalangst aan te pakken

Natuurlijk wil je af van dat voortdurende faalangstige gevoel daar in je lichaam. Waarom zou je er mee rond blijven lopen? Als je hulp zoekt om dat angstige gevoel kwijt te raken, dan zijn hypnotherapie en hypnose mogelijk een oplossing voor je.

Bij elke hypnotherapie sessie kijken we naar je probleem. Waar heb je last van? Wat veroorzaakt die faalangst? Waar en wanneer voel je je angstig. En ik begeleid je om te vertellen hoe je je zou willen voelen als die faalangst er niet voortdurend is. Wat voel je dan wel? Wat zou jij dan wel willen voelen als je niet continu die angst voelt? Daar help ik je bij. Steeds dichter te bewegen naar je leven zonder faalangst.

Lees ervaringen met hypnose en hypnotherapie

Zelfvertrouwen

Beste Guan, ik wil je graag laten weten hoe geweldig je mij hebt geholpen. Het zelfvertrouwen is gegroeid en ik heb veel minder angst en kan met afstand naar problemen in het verleden kijken. Ik had niet verwacht dat het zo snel resultaat zou hebben. Ik kan jou zeker aanbevelen en zal in de toekomst zeker weer een afspraak bij jou maken. Heel veel dank Guan.
J.v.M.

Stoppen met roken

Onlangs heb ik een hypnotherapiesessie gevolgd bij Guan Felix in Amersfoort. Het doel was om te stoppen met roken! Allereerst was het een prettige ruimte waar de sessie werd gehouden. Liggen op de bank zorgde de rustige stem van Guan ervoor dat ik me goed kon ontspannen. De stem van Guan leidde me naar een mooie tuin… Ik zag het voor me en rook de bloemen. Tot hij zei dat ik een sigaret opstak en alles verdorde en dood ging. Op dat moment kon ik wel huilen, want ik voelde me erg schuldig… En bij het elke dag afluisteren van dit bandje houd ik dat schuldgevoel en zal er echt nooit meer één opsteken. Dank je wel Guan voor deze hulp!
JD

Stress

Wat ik met name merk is dat ik mij ontspannen voel. Ik voel niet meer dat altijd sluimerende schuldgevoel.
Alsof ik me goed voel van binnenuit i.p.v. dat ik het buiten mijzelf ga zoeken.
Een paar keer ben ik onder de mensen geweest, en dan voel ik niet meer dat ik mijn best moet doen om in de smaak te vallen of leuk gevonden te worden. En ik slaap erg goed na de hypnose audio. Een paar nachten in 1 keer doorgeslapen. Ik ben echt onder de indruk wat het nu al met mij doet!
JK

Afvallen

Ik heb geweldig nieuws! Ik ben momenteel al 5 kg kwijt sinds onze sessie. Sinds mijn behandeling luister ik elke dag naar de opname.

RTT is een wondermiddel. Ik eet niet langer als ik mij verveel of als ik emotioneel ben. Ik pak het probleem gewoon aan, omdat ik weet dat ik meer dan de moeite waard ben. Ik heb geen zoetigheden, pasta’s, brood of koekjes meer gegeten. Het is alsof het lampje is aangegaan in mijn hoofd. ik ben zo ontzettend blij met het resultaat. Heel veel dank dat je checkt hoe het met mij gaat, en je hebt echt mijn leven verandert.

K. McF.

“Met hypnose ontspan je lichaam en geest, zodat je je veilig voelt”

In een gesprek met een professionele en deskundige therapeut leer je meer over de dieperliggende oorzaak van je faalangst. Start vandaag nog. Plan een afspraak voor 60 minuten professionele begeleiding met een deskundige behandelaar. Maak nu een afspraak voor een eerste gesprek.

Als jij al van alles geprobeerd hebt, niet voor de rest van je leven continue faalangst wilt voelen, dan zijn hypnose en hypnotherapie mogelijk de oplossing die je al zo lang zoekt.