Hypnose voor prikkelbare darm syndroom

“Met hypnotherapie minder last van je Prikkelbare Darm Syndroom”

Als jij al langere tijd (maanden) last hebt van je prikkelbare darmen syndroom, en van alles geprobeerd hebt, bij diverse experts bent geweest, of niet (meer) wilt grijpen naar medicatie, dan zijn hypnotherapie en hypnose wellicht iets voor jou.

Verhelp je prikkelbare darm syndroom met hypnotherapie en hypnose

  • Na 1 sessie grip op je probleem
  • Sessie duurt 60
  • Meerdere sessies bij PDS
  • €98,35 per 60 minuten

Klachten bij Prikkelbare Darm Syndroom (PDS)

Klachten die voorkomen bij PDS zijn buikpijn of een ongemakkelijk (soms opgeblazen) gevoel in de buik, winderigheid door gasvorming, problemen met je ontlasting, pijn die afneemt na je stoelgang, slijm bij de ontlasting, constipatie, diarree of zuurbranden. De pijn zit vaak op wisselende plekken in je buik. Stress en voeding kunnen invloed hebben op je klachten, maar zijn niet de oorzaak van het Prikkelbare Darm Syndroom. PDS kan van grote invloed zijn op je leven.

Behandeling bij PDS

Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat hypnose en hypnotherapie een gunstig effect hebben bij de behandeling van het prikkelbare darm syndroom (PDS). De hypnotherapie bij PDS is gericht op het natuurlijk herstel van je aangedane darmgebied, vergroten van je stressbestendigheid en zelfvertrouwen en een ongestoorde stoelgang. Met hypnose en hypnotherapie besteed je aandacht aan je lichaam, je geest, je emoties en je gedrag.

“Met hypnose heerlijk ontspannen en aan positieve dingen denken”

  • Bewezen
  • Effectief
  • Snel

Wat is hypnose?

Hypnose bestaat ruim vijfduizend jaar. De medische wetenschap erkent steeds meer de therapeutische waarde van hypnose. Bij de behandeling van het prikkelbare darm syndroom waar jij dan last van hebt in bepaalde situaties bewijst hypnotherapie haar effectiviteit.

Het woord hypnose is afkomstig van het Griekse woord ‘hypnos’, dat slaap betekent. Hypnose mag op slaap lijken, maar het heeft niets met slapen te maken. Met hypnose kun je heerlijk ontspannen. Zowel je lichaam als je geest ontspannen. Je richt je aandacht op je innerlijke wereld. Je kunt het ook je onderbewustzijn noemen.

Lees ervaringen met hypnotherapie

Afvallen

Ik heb geweldig nieuws! Ik ben momenteel al 5 kg kwijt sinds onze sessie. Sinds mijn behandeling luister ik elke dag naar de opname.

RTT is een wondermiddel. Ik eet niet langer als ik mij verveel of als ik emotioneel ben. Ik pak het probleem gewoon aan, omdat ik weet dat ik meer dan de moeite waard ben. Ik heb geen zoetigheden, pasta’s, brood of koekjes meer gegeten. Het is alsof het lampje is aangegaan in mijn hoofd. ik ben zo ontzettend blij met het resultaat. Heel veel dank dat je checkt hoe het met mij gaat, en je hebt echt mijn leven verandert.

K. McF.

Angst

Beste Guan, ik wil je graag laten weten hoe geweldig je mij hebt geholpen. Het zelfvertrouwen is gegroeid en ik heb veel minder angst en kan met afstand naar problemen in het verleden kijken. Ik had niet verwacht dat het zo snel resultaat zou hebben. Ik kan jou zeker aanbevelen en zal in de toekomst zeker weer een afspraak bij jou maken. Heel veel dank Guan.
J.v.M.

Stoppen met roken

Onlangs heb ik een hypnotherapiesessie gevolgd bij Guan Felix in Amersfoort. Het doel was om te stoppen met roken! Allereerst was het een prettige ruimte waar de sessie werd gehouden. Liggen op de bank zorgde de rustige stem van Guan ervoor dat ik me goed kon ontspannen. De stem van Guan leidde me naar een mooie tuin… Ik zag het voor me en rook de bloemen. Tot hij zei dat ik een sigaret opstak en alles verdorde en dood ging. Op dat moment kon ik wel huilen, want ik voelde me erg schuldig… En bij het elke dag afluisteren van dit bandje houd ik dat schuldgevoel en zal er echt nooit meer één opsteken. Dank je wel Guan voor deze hulp!
JD

Stress

Wat ik met name merk is dat ik mij ontspannen voel. Ik voel niet meer dat altijd sluimerende schuldgevoel.
Alsof ik me goed voel van binnenuit i.p.v. dat ik het buiten mijzelf ga zoeken.
Een paar keer ben ik onder de mensen geweest, en dan voel ik niet meer dat ik mijn best moet doen om in de smaak te vallen of leuk gevonden te worden. En ik slaap erg goed na de hypnose audio. Een paar nachten in 1 keer doorgeslapen. Ik ben echt onder de indruk wat het nu al met mij doet!
JK

Eigenwaarde

Vandaag zijn er net 21 dagen voorbij sinds onze therapie bij jou. Wij hebben onze audio-opname meerdere malen per dag geluisterd.De veranderingen zijn voor mij enorm. Ik voel mij lichter, alsof een zware rugzak van mij afviel.
Ik weet nu dat mijn opvoeding niet zo ideaal was. Dankzij jouw therapie is dat heel duidelijk voor mij geworden en kan ik het plaatsen, verwerken en loslaten. Ik voel mij alle dagen sterker worden. De angst is weg. Ik durf nu ook NEEN te zeggen, want ik weet het zeker dat ik voldoende ben EN de moeite waard.
Met mijn man loopt het ook zo, wij zijn weer gelukkig en vrij. De kinderen zeggen thuis dat ze nieuwe ouders hebben. Er is rust over ons gekomen, we kunnen weer genieten van het leven – en dat doen we ook alle dagen.
Samen zijn we meer dan de moeite waard.
L & M

“Met hypnose ontspan je lichaam en geest, zodat je PDS klachten verminderen”

In een gesprek met een professionele en deskundige therapeut leer je hoe je PDS klachten kunt verminderen. Start vandaag nog. Plan een afspraak voor 60 minuten professionele begeleiding met een deskundige behandelaar. Maak nu een afspraak voor een eerste gesprek.