Rouw en verlies

Rouw en verlies koppelen we aan overlijden. Maar, het einde van een relatie, verliezen van je baan, een vriendschap die afloopt of financiële zekerheid kwijtraken, zijn allemaal voorbeelden van rouw en verlies.

Als jij gepaste hulp wilt bij het verwerken van je verlies, het afscheid nemen van je dierbare, dan is hypnotherapie wellicht iets voor jou.

Verwerk je verdriet met hypnotherapie

  • Persoonlijke aandacht
  • Elke sessie duurt 60
  • Meerdere sessies indien gewenst
  • €98,35 per 60 minuten

Liever eerst kennismaken? Boek dan nu een eerste gratis consult van 30 minuten!

Omgaan met rouw en verlies

Rouwen en het verwerken van verlies is een persoonlijke weg die je aflegt. Niemand kan in je schoenen staan of weten wat jij ervaart. En er is niet één goede manier van rouwen.

In het algemeen kun je bij rouwen momenten hebben van ontkenning, gevoelens van boosheid of verdriet, een sombere stemming, niet weten wat je moet doen, moeheid in je lichaam, hoofdpijn, slecht slapen, of geen zin in je dag hebben.

Voor iedereen verloopt rouwen anders, en het is belangrijk dat je ruimte neemt voor je eigen rouwproces.

Als je hulp wilt bij het verwerken van je verlies, aandacht voor je verdriet, en een nieuwe balans vinden in je leven, zodat je op jouw manier, in je eigen tempo door kunt gaan met je leven, dan is hypnotherapie een mogelijke oplossing.

Wat je dient te weten over rouwen

Bij rouwen en je verlies verwerken helpt het om erover te praten met iemand. Door aandacht voor jezelf te nemen, je ervaringen en gevoelens, help je jezelf om je verlies een plekje te geven. Rouwen en verdriet ervaren heeft een belangrijke functie in je leven. Sta jezelf toe om te rouwen op jouw manier, in je eigen tempo.

“Met hypnotherapie gebruik je je verbeeldingskracht om persoonlijke ervaringen een plek te geven”

Wat is hypnose?

Hypnose bestaat ruim vijfduizend jaar. De medische wetenschap erkent steeds meer de therapeutische waarde van hypnose. Bij de behandeling van rouw en verlies bewijst hypnotherapie haar effectiviteit.

Het woord hypnose is afkomstig van het Griekse woord ‘hypnos’, dat slaap betekent. Hypnose mag op slaap lijken, maar het heeft niets met slapen te maken. Met hypnose kun je heerlijk ontspannen. Zowel je lichaam als je geest ontspannen. Je richt je aandacht op je innerlijke wereld. Je kunt het ook je onderbewustzijn noemen.

Lees ervaringen met hypnotherapie

Grip op emotie

Ik heb de sessie wederom als heel speciaal ervaren. En kwam precies op tijd. In een opvolgend gesprek kwamen de handvatten die je mij gegeven hebt heel goed van pas.

WvdB

Nieuwe baan

Bij de sessies van Guan Felix voelde ik me erg op mijn gemak en serieus genomen. Guan is hartelijk en betrokken. De sfeer in zijn werkkamer is huiselijk, modern en prettig. Dit is heel geruststellend. Een heel betrouwbaar adres. Ik heb de sessies als verhelderend ervaren. Dank daarvoor!

SM

Zelfvertrouwen

Beste Guan, ik wil je graag laten weten hoe geweldig je mij hebt geholpen. Het zelfvertrouwen is gegroeid en ik heb veel minder angst en kan met afstand naar problemen in het verleden kijken. Ik had niet verwacht dat het zo snel resultaat zou hebben. Ik kan jou zeker aanbevelen en zal in de toekomst zeker weer een afspraak bij jou maken. Heel veel dank Guan.

JvM

Pesten

De veranderingen die ik ervaarde na de hypnose sessie kwamen niet geleidelijk, maar heel direct. Ik merkte in de dagen erna dat ik anders dacht, me anders voelde en anders reageerde op mensen. Alsof ik als het ware gereset was. Er is een last van me afgevallen. Ik voel me nu geen slachtoffer meer. Ik heb de strijdbijl neergelegd en zie ineens allerlei nieuwe mogelijkheden in mijn leven. Daarvoor ben ik Guan eeuwig dankbaar.

MK

Stress

Wat ik met name merk is dat ik mij ontspannen voel. Ik voel niet meer dat altijd sluimerende schuldgevoel.
Alsof ik me goed voel van binnenuit i.p.v. dat ik het buiten mijzelf ga zoeken.
Een paar keer ben ik onder de mensen geweest, en dan voel ik niet meer dat ik mijn best moet doen om in de smaak te vallen of leuk gevonden te worden. En ik slaap erg goed na de hypnose audio. Een paar nachten in 1 keer doorgeslapen. Ik ben echt onder de indruk wat het nu al met mij doet!

JK

“Met hypnotherapie ruimte voor je verdriet, zodat je mentaal en fysiek weer in balans bent”

In een gesprek met een professionele en deskundige therapeut leer je meer over je persoonlijke rouwverwerking. Start vandaag nog. Plan een afspraak voor 60 minuten professionele begeleiding met een deskundige behandelaar. Maak nu een afspraak voor een eerste gesprek.