Slaapprobleem oplossen met hypnose

“Met hypnotherapie en hypnose weer heerlijk uren slapen.”

Als jij al langere tijd (weken) slecht slaapt, en van alles geprobeerd hebt, bij diverse experts bent geweest, of niet (meer) wilt grijpen naar slaappillen, dan zijn hypnotherapie en hypnose wellicht iets voor jou.

Verhelp je slaapprobleem met hypnotherapie en hypnose

  • Na 1 sessie grip op je probleem
  • Sessie duurt 60 tot 90 minuten
  • Meerdere sessies bij slaapproblemen
  • €98,35 per 60 minuten

Slapeloosheid door stress of spanning

Meer mensen slapen wel eens slecht. Als je langere tijd (weken) slecht slaapt kan dat diverse oorzaken hebben.

Als je langere tijd slecht slaapt dan wil je daar vanaf. Je kunt er mee rond blijven lopen  of hulp inschakelen. Hypnotherapie en hypnose kunnen helpen om je slaapprobleem op te lossen. Vooral als stress of spanning de hoofdoorzaak is van je slaapprobleem. Als je bijvoorbeeld s’ avonds ligt te piekeren in bed. Of slecht slaapt door negatieve gedachten. Dan zijn hypnotherapie en hypnose een mogelijke oplossing om weer heerlijk ontspannen uren te kunnen slapen achter elkaar.

Wat je dient te weten over slapen

Goed om te weten: elk mens heeft behoefte aan een gezonde en diepe slaap. Spreiding in de behoefte aan slaap is zes tot tien uur. Het is heel normaal om per nacht een aantal keren kortdurend wakker te zijn. Als je ouder wordt, slaap je korter en lichter. In de loop van de nacht wordt je slaap lichter en daardoor wordt je makkelijker wakker.

“Met hypnose heerlijk ontspannen en aan positieve dingen denken, zodat je weer heerlijk kunt slapen”

Wat is hypnose?

Hypnose bestaat ruim vijfduizend jaar. De medische wetenschap erkent steeds meer de therapeutische waarde van hypnose. Bij de behandeling van slaapproblemen bewijst hypnotherapie haar effectiviteit.

Het woord hypnose is afkomstig van het Griekse woord ‘hypnos’, dat slaap betekent. Hypnose mag op slaap lijken, maar het heeft niets met slapen te maken. Met hypnose kun je heerlijk ontspannen. Zowel je lichaam als je geest ontspannen. Je richt je aandacht op je innerlijke wereld. Je kunt het ook je onderbewustzijn noemen.

Lees ervaringen met hypnotherapie

Afvallen

Ik heb geweldig nieuws! Ik ben momenteel al 5 kg kwijt sinds onze sessie. Sinds mijn behandeling luister ik elke dag naar de opname.

RTT is een wondermiddel. Ik eet niet langer als ik mij verveel of als ik emotioneel ben. Ik pak het probleem gewoon aan, omdat ik weet dat ik meer dan de moeite waard ben. Ik heb geen zoetigheden, pasta’s, brood of koekjes meer gegeten. Het is alsof het lampje is aangegaan in mijn hoofd. ik ben zo ontzettend blij met het resultaat. Heel veel dank dat je checkt hoe het met mij gaat, en je hebt echt mijn leven verandert.

K. McF.

Zelfvertrouwen

Beste Guan, ik wil je graag laten weten hoe geweldig je mij hebt geholpen. Het zelfvertrouwen is gegroeid en ik heb veel minder angst en kan met afstand naar problemen in het verleden kijken. Ik had niet verwacht dat het zo snel resultaat zou hebben. Ik kan jou zeker aanbevelen en zal in de toekomst zeker weer een afspraak bij jou maken. Heel veel dank Guan.
J.v.M.

Stoppen met roken

Onlangs heb ik een hypnotherapiesessie gevolgd bij Guan Felix in Amersfoort. Het doel was om te stoppen met roken! Allereerst was het een prettige ruimte waar de sessie werd gehouden. Liggen op de bank zorgde de rustige stem van Guan ervoor dat ik me goed kon ontspannen. De stem van Guan leidde me naar een mooie tuin… Ik zag het voor me en rook de bloemen. Tot hij zei dat ik een sigaret opstak en alles verdorde en dood ging. Op dat moment kon ik wel huilen, want ik voelde me erg schuldig… En bij het elke dag afluisteren van dit bandje houd ik dat schuldgevoel en zal er echt nooit meer één opsteken. Dank je wel Guan voor deze hulp!
JD

Stress

Wat ik met name merk is dat ik mij ontspannen voel. Ik voel niet meer dat altijd sluimerende schuldgevoel.
Alsof ik me goed voel van binnenuit i.p.v. dat ik het buiten mijzelf ga zoeken.
Een paar keer ben ik onder de mensen geweest, en dan voel ik niet meer dat ik mijn best moet doen om in de smaak te vallen of leuk gevonden te worden. En ik slaap erg goed na de hypnose audio. Een paar nachten in 1 keer doorgeslapen. Ik ben echt onder de indruk wat het nu al met mij doet!
JK

“Met hypnose ontspan je lichaam en geest, zodat je weer kunt genieten van slapen”

In een gesprek met een professionele en deskundige therapeut leer je meer over de dieperliggende oorzaak van je slaapprobleem. Start vandaag nog. Plan een afspraak voor 60 minuten professionele begeleiding met een deskundige behandelaar. Maak nu een afspraak voor een eerste gesprek.