Stoppen met roken via hypnose

“Hypnotherapie om definitief te stoppen met roken.”

Als jij al langere tijd denkt aan stoppen met roken, of van alles geprobeerd hebt om te stoppen, en nu 100% gemotiveerd om definitief te stoppen met roken, dan zijn hypnotherapie en hypnose wellicht iets voor jou.

Stoppen met roken via hypnotherapie en hypnose

  • Na 1 sessie grip op je probleem
  • Sessie duurt 60 tot 90 minuten
  • Meerdere sessies bij stoppen met roken
  • €98,35 per 60 minuten

Stoppen met roken is doorbreken van gewoonten

Meer mensen proberen wel eens te stoppen met roken. Altijd blijkt weer dat de mensen die een duidelijke motivatie hebben om te stoppen daar ook in slagen.

Stoppen met roken is proces waarbij je dagelijkse gewoonten doorbreekt. Je leert denken en leven als niet-roker. Als roker heb je gedachten en gewoonten ontwikkelt die je verslaving aan roken versterken. De stoppen met roken hypnotherapie gaat je helpen om die gedachten en gewoonten definitief te wijzigen. Je zult na de behandeling voor altijd als niet-roker denken en handelen… en nooit meer willen roken!

Hypnotherapie is effectief bij stoppen met roken

Goed om te weten:

Elke dag word je wakker met dezelfde gedachten. Die gedachten leiden tot vaste gewoonten en die gewoonten vormen je dagelijkse leven. Roken is zo’n vaste gewoonte. Als roker ontwikkel je vaste gewoonten die horen bij je leven als roker. Je hebt zo gedachten ontwikkelt die onbewust je rookgedrag beïnvloeden.

Je kunt je gedachten over roken met hypnotherapie definitief veranderen.

“Met hypnose aan positieve dingen denken, zodat je weer heerlijk kunt ontspannen”

  • Bewezen
  • Effectief
  • Snel

Wat is hypnose?

Hypnose bestaat ruim vijfduizend jaar. De medische wetenschap erkent steeds meer de therapeutische waarde van hypnose. Bij de behandeling van verslavingen en de behoefte aan sigaretten in bepaalde situaties bewijst hypnotherapie haar effectiviteit.

Het woord hypnose is afkomstig van het Griekse woord ‘hypnos’, dat slaap betekent. Hypnose mag op slaap lijken, maar het heeft niets met slapen te maken. Met hypnose kun je heerlijk ontspannen. Zowel je lichaam als je geest ontspannen. Je richt je aandacht op je innerlijke wereld. Je kunt het ook je onderbewustzijn noemen.

Lees ervaringen met hypnotherapie

Stoppen met roken

Ik ging samen met mijn vrouw naar Guan Felix in Amersfoort voor hypnotherapie als hulpmiddel voor het stoppen met roken.
Voor mijn COPD is roken ook heel slecht. …
Ik was als eerste aan de beurt voor de sessie. Nam plaats op een ligbank en Guan zorgde ervoor dat ik heerlijk ontspannen lag. Met zijn rustige en prettige stem leidde hij mij door de gedachten dat ik een niet-roker ben. Er ging veel rust van hem uit.
Na afloop had ik dan ook helemaal geen trek in een sigaret. Ik was er verbaasd van. Thuis heb ik de afgelopen 3 weken elke dag en soms een paar keer per dag het bandje afgeluisterd.
Ik ben heel blij en tevreden met de hulp van Guan om te stoppen met roken! CD

Angst

Beste Guan, ik wil je graag laten weten hoe geweldig je mij hebt geholpen. Het zelfvertrouwen is gegroeid en ik heb veel minder angst en kan met afstand naar problemen in het verleden kijken. Ik had niet verwacht dat het zo snel resultaat zou hebben. Ik kan jou zeker aanbevelen en zal in de toekomst zeker weer een afspraak bij jou maken. Heel veel dank Guan.
J.v.M.

Stoppen met roken

Onlangs heb ik een hypnotherapiesessie gevolgd bij Guan Felix in Amersfoort. Het doel was om te stoppen met roken! Allereerst was het een prettige ruimte waar de sessie werd gehouden. Liggen op de bank zorgde de rustige stem van Guan ervoor dat ik me goed kon ontspannen. De stem van Guan leidde me naar een mooie tuin… Ik zag het voor me en rook de bloemen. Tot hij zei dat ik een sigaret opstak en alles verdorde en dood ging. Op dat moment kon ik wel huilen, want ik voelde me erg schuldig… En bij het elke dag afluisteren van dit bandje houd ik dat schuldgevoel en zal er echt nooit meer één opsteken. Dank je wel Guan voor deze hulp!
JD

Stress

Wat ik met name merk is dat ik mij ontspannen voel. Ik voel niet meer dat altijd sluimerende schuldgevoel.
Alsof ik me goed voel van binnenuit i.p.v. dat ik het buiten mijzelf ga zoeken.
Een paar keer ben ik onder de mensen geweest, en dan voel ik niet meer dat ik mijn best moet doen om in de smaak te vallen of leuk gevonden te worden. En ik slaap erg goed na de hypnose audio. Een paar nachten in 1 keer doorgeslapen. Ik ben echt onder de indruk wat het nu al met mij doet!
JK

“Met hypnose ontspan je lichaam en geest, zodat je minder stress voelt”

In een gesprek met een professionele en deskundige therapeut leer je meer over de dieperliggende oorzaak van je rookverslaving. Start vandaag nog. Plan een afspraak voor 60 minuten professionele begeleiding met een deskundige behandelaar. Maak nu een afspraak voor een eerste gesprek.