Stress via hypnose aanpakken

“Met hypnotherapie en hypnose weer heerlijk ontspannen.”

Als jij al langere tijd (weken of maanden) last hebt van spanning in je lijf en stress, en van alles geprobeerd hebt, bij diverse experts bent geweest, of niet (meer) wilt grijpen naar medicijnen, dan zijn hypnotherapie en hypnose wellicht iets voor jou.

Verhelp je stress probleem met hypnotherapie en hypnose

  • Na 1 sessie grip op je probleem
  • Sessie duurt 60 tot 90 minuten
  • Meerdere sessies bij stress problemen
  • €98,35 per 60 minuten

Klachten door stress of spanning

Stress is een natuurlijke reactie van je lichaam. Bij ‘echt’ gevaar kun je dankzij je stress en stresshormonen snel vluchten of juist vechten tegen je gevaar. Als het gevaar weg is, dan ben je ook af van je stress.

Echter, veel mensen hebben tegenwoordig de hele tijd stress. Als je langere tijd (weken of maanden) stress voelt en daar last van hebt, dan kan dat diverse oorzaken hebben.

Als je langere tijd stress hebt dan wil je daar vanaf. Je kunt er mee rond blijven lopen of hulp inschakelen. Hypnotherapie en hypnose kunnen helpen om je stress probleem op te lossen.

Als je bijvoorbeeld s’ avonds ligt te piekeren in bed. Of slecht slaapt door negatieve gedachten. Als je de hele dag spanning voelt in je lijf. Of erger nog, als je tegen een burn out aanzit en bijna niets meer erbij kunt hebben, dan zijn hypnotherapie en hypnose een mogelijke oplossing om je stress probleem aan te pakken.

Als je je stress probleem niet aanpakt dan kun je ook lichamelijke klachten krijgen. En dat wil je voorkomen, niet waar?

Wat je dient te weten over stress

Goed om te weten: stress bestaat uit een oorzaak (stressor), een gedachte die jij hebt bij die oorzaak (stress) en een reactie in je lichaam (stressreactie).

Als je zoveel op je bordje hebt dat je bijna bezwijkt, dan kun je daar last van hebben. Als iemand je dan nog iets vraagt, kan dat de druppel zijn (stressor). Je kunt de situatie niet meer overzien, en je verliest grip op je situatie (stress). Je lichaam laat je dat merken met een stressreactie. Je kunt gaan zweten, spanning in je spieren voelen, hoge hartslag, moeilijk om na te denken, en je hebt zo’n heel vervelend opgejaagd gevoel. Dat is het moment om absoluut aan de bel te trekken. Hulp is aanwezig, en je kunt je stress absoluut aanpakken. Want je wilt er vanaf, niet waar?

“Met hypnose heerlijk ontspannen en aan positieve dingen denken, zodat je weer lekker in je vel zit”

Wat is hypnose?

Hypnose bestaat ruim vijfduizend jaar. De medische wetenschap erkent steeds meer de therapeutische waarde van hypnose. Bij de behandeling van slaapproblemen bewijst hypnotherapie haar effectiviteit.

Het woord hypnose is afkomstig van het Griekse woord ‘hypnos’, dat slaap betekent. Hypnose mag op slaap lijken, maar het heeft niets met slapen te maken. Met hypnose kun je heerlijk ontspannen. Zowel je lichaam als je geest ontspannen. Je richt je aandacht op je innerlijke wereld. Je kunt het ook je onderbewustzijn noemen.

Lees ervaringen met hypnotherapie

Afvallen Afvallen Ik heb geweldig nieuws! Ik ben momenteel al 5 kg kwijt sinds onze sessie. Sinds mijn behandeling luister ik elke dag naar de opname.

RTT is een wondermiddel. Ik eet niet langer als ik mij verveel of als ik emotioneel ben. Ik pak het probleem gewoon aan, omdat ik weet dat ik meer dan de moeite waard ben. Ik heb geen zoetigheden, pasta’s, brood of koekjes meer gegeten. Het is alsof het lampje is aangegaan in mijn hoofd. ik ben zo ontzettend blij met het resultaat. Heel veel dank dat je checkt hoe het met mij gaat, en je hebt echt mijn leven verandert.

K. McF.

Zelfvertrouwen Beste Guan, ik wil je graag laten weten hoe geweldig je mij hebt geholpen. Het zelfvertrouwen is gegroeid en ik heb veel minder angst en kan met afstand naar problemen in het verleden kijken. Ik had niet verwacht dat het zo snel resultaat zou hebben. Ik kan jou zeker aanbevelen en zal in de toekomst zeker weer een afspraak bij jou maken. Heel veel dank Guan.
J.v.M.

Stoppen met roken Onlangs heb ik een hypnotherapiesessie gevolgd bij Guan Felix in Amersfoort. Het doel was om te stoppen met roken! Allereerst was het een prettige ruimte waar de sessie werd gehouden. Liggen op de bank zorgde de rustige stem van Guan ervoor dat ik me goed kon ontspannen. De stem van Guan leidde me naar een mooie tuin… Ik zag het voor me en rook de bloemen. Tot hij zei dat ik een sigaret opstak en alles verdorde en dood ging. Op dat moment kon ik wel huilen, want ik voelde me erg schuldig… En bij het elke dag afluisteren van dit bandje houd ik dat schuldgevoel en zal er echt nooit meer één opsteken. Dank je wel Guan voor deze hulp!
JD

Stress Wat ik met name merk is dat ik mij ontspannen voel. Ik voel niet meer dat altijd sluimerende schuldgevoel.
Alsof ik me goed voel van binnenuit i.p.v. dat ik het buiten mijzelf ga zoeken.
Een paar keer ben ik onder de mensen geweest, en dan voel ik niet meer dat ik mijn best moet doen om in de smaak te vallen of leuk gevonden te worden. En ik slaap erg goed na de hypnose audio. Een paar nachten in 1 keer doorgeslapen. Ik ben echt onder de indruk wat het nu al met mij doet!
JK

“Met hypnose ontspan je lichaam en geest, zodat je weer kunt genieten van slapen”

In een gesprek met een professionele en deskundige therapeut leer je meer over de dieperliggende oorzaak van je stress probleem. Start vandaag nog. Plan een afspraak voor professionele begeleiding met een deskundige behandelaar.

Maak nu een afspraak voor een eerste gratis consult.