Stop definitief met roken

Stoppen met roken is een leerproces. Je leert als niet-roker te denken. Als roker heb je namelijk gedachten en gewoonten ontwikkelt die je verslaving aan roken versterken. De stoppen met roken hypnotherapie gaat je helpen om die gedachten en gewoonten definitief te wijzigen. Je zult na de behandeling voor altijd als niet-roker denken… en nooit meer willen roken!


Waarom is hypnotherapie effectief bij stoppen met roken?

Elke dag word je wakker met dezelfde gedachten. Die gedachten leiden tot vaste gewoonten en die gewoonten vormen je dagelijkse leven. Roken is zo’n vaste gewoonte. Als roker ontwikkel je vaste gewoonten die horen bij je leven als roker. Je hebt zo gedachten ontwikkelt die onbewust je rookgedrag beïnvloeden.

Een voorbeeld van gedachten die je als roker kunt hebben: “bij koffie of thee hoort een sigaret, na het eten rook ik een sigaret, in de pauze steek ik er één op, of als ik klus dan rook ik altijd.” Door bewust zo te gaan denken heb je je brein getraind om onbewust zo te denken en handelen. Je brein kiest voor datgene dat het kent, en zo vorm je gewoonten. Met andere woorden: je brein kiest automatisch voor gedachten en gewoonten waarmee het bekend is. Je kunt je gedachten over roken met hypnotherapie definitief veranderen.

Kies vandaag nog om definitief een niet roker te zijn

Wetenschappelijk bewijs voor effectiviteit hypnotherapie voor stoppen met roken

Diverse wetenschappers hebben hypnotherapie als behandeling om te stoppen met roken onderzocht. En de resultaten zijn zeer positief. Hypnotherapie is een effectieve methode om te stoppen met roken. Zie o.a. ScienceDaily, Oxford Academic, of Journal of Nursing Education and Practice.

Je brein leert door herhaling van de boodschap. In de ontspanningstherapie krijg je daarom gericht (onder hypnose) een herhaling te horen van nieuw gedrag dat hoort bij een niet-roker. Tijdens de sessie verander je zo van een roker naar een niet-roker.

Hypnotherapie brengt je in een speciale ontspanning (lichte hypnose) en daardoor heb je toegang tot het onderbewuste deel van je brein.

De ontspanning van je lichaam en geest zorgen dat je je gedachten kunt wijzigen. Zo programmeer je je brein met de gedachten van een niet-roker.

In de stoppen met roken sessie krijgt je onderbewuste brein instructies aangereikt om te stoppen met roken. Je onderbewuste brein laat die instructies zonder filter binnen.

Stoppen met roken behandeling is snel en effectief, dankzij de unieke Rapid Transformational Therapy aanpak

De stoppen met roken ontspanningstherapie is gebaseerd op de succesvolle Rapid Transformational Therapy (RTT) aanpak. Dit is een methode die Marisa Peer, een internationaal succesvolle therapeute, al 30 jaar toepast in haar praktijk.

De RTT aanpak is snel en zeer effectief. Al na één sessie denk je als een niet-roker.

Laten we nu kijken naar de stappen in de behandeling om te stoppen met roken:

Rapid Transformational Therapy Sessie

Stoppen met roken sessie: resultaat in 3 stappen

Intakegesprek

We starten met een intakegesprek, waarbij we kijken naar je rookgedrag en motivatie om te stoppen. Vervolgens leer je hoe de stoppen met roken ontspanningstherapie met RTT werkt. Daarnaast krijg je een instructie over de regels van je brein. Met deze regels van het brein, leer je hoe je je gedachten kunt veranderen. Dit intakegesprek duurt 30 minuten.

Om meer te weten over hypnose en hypnotherapie, kun je de ‘veelgestelde vragen over hypnotherapie‘ lezen.

Stoppen met roken sessie

Vervolgens start ik een ontspanningstherapie sessie waarbij je heel ontspannen de behandeling ondergaat. Tijdens de behandeling verander je gedachten van een roker naar een definitieve niet-roker.

Dit is de kern van de behandeling. Afhankelijk van het type behandeling dat je kiest, duurt deze sessie 30 tot 90 minuten.

Je kunt kiezen uit een basis behandeling waarbij je een standaard hypnotherapiesessie ondergaat. In deze basis behandeling gaan we niet kijken naar de oorzaak van je verslaving.

Je kunt ook kiezen voor een plus behandeling, waarbij we eerst kijken naar de oorzaak van je rookverslaving. Als we die oorzaak hebben blootgelegd, starten we daarna de hypnotherapiesessie die helemaal op maat is om je verslaving weg te nemen.

Audio opname

Na afloop van de ontspanningstherapie krijg je een persoonlijke audio-opname mee van de live behandeling. Door gedurende 21 dagen dagelijks te luisteren naar deze audio-opname versterk je je gedachten als niet-roker. Na de live sessie denk je als een niet-roker. De audio-opname dient om deze gedachten als niet-roker voor altijd te verankeren.

Je ontvangt je persoonlijke audio opname als mp3-bestand, zodat je er elke dag naar kunt luisteren. Dat kan op je mobiel, computer of laptop. En je zult merken dat je er ook elke dag naar wilt luisteren. We noemen dit deel de rationele therapie.

De hele stoppen met roken sessie, inclusief intakegesprek duurt 60 tot 120 minuten. De exacte tijdsduur is afhankelijk van het type behandeling dat je kiest (twee typen behandeling volgen hierna). Na een week en na drie weken hebben we per e-mail contact om te kijken hoe het met je gaat.

Is de stoppen met roken RTT ontspanningstherapie waar voor je geld?

Als je gemiddeld per week €40,- uitgeeft aan roken, dan heb je je investering in de stoppen met roken behandeling al binnen 2 weken terugverdiend! En je gezondheid vaart er superwel bij!

Boek vandaag nog een stoppen met roken sessie en verander definitief in een niet-roker!

Plus Behandeling

aanbevolen
€149,-
  • persoonlijk intakegesprek
  • stoppen met roken plus 90 minuten
  • audio-opname voor thuis (21 dagen luisteren via Mp3)
  • BONUS: Ontvang gratis de super effectieve ontstress audio-therapie (via Mp3)

Selecteer dit plan

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Mocht je niet in de buurt van Amersfoort wonen, dan kun je ook voor een online behandeling kiezen. De effectiviteit is evengroot als de behandeling in de praktijkruimte. Kies je voor online, stuur dan een e-mail naar info@guanfelix.com of via Whatsapp: 06 – 28 61 58 39 met als onderwerp: Stoppen met Roken Online


Ervaringen van clienten:

Onlangs heb ik een hypnotherapiesessie gevolgd bij Guan Felix in Amersfoort. Het doel was om te stoppen met roken! Allereerst was het een prettige ruimte waar de sessie werd gehouden. Liggen op de bank zorgde de rustige stem van Guan ervoor dat ik me goed kon ontspannen. De stem van Guan leidde me naar een mooie tuin… Ik zag het voor me en rook de bloemen. Tot hij zei dat ik een sigaret opstak en alles verdorde en dood ging. Op dat moment kon ik wel huilen, want ik voelde me erg schuldig… En bij het elke dag afluisteren van dit bandje houd ik dat schuldgevoel en zal er echt nooit meer één opsteken. Dank je wel Guan voor deze hulp! ~ JD

Ik ging samen met mijn vrouw naar Guan Felix in Amersfoort voor hypnotherapie als hulpmiddel voor het stoppen met roken.
Voor mijn COPD is roken ook heel slecht. …
Ik was als eerste aan de beurt voor de sessie. Nam plaats op een ligbank en Guan zorgde ervoor dat ik heerlijk ontspannen lag. Met zijn rustige en prettige stem leidde hij mij door de gedachten dat ik een niet-roker ben. Er ging veel rust van hem uit.
Na afloop had ik dan ook helemaal geen trek in een sigaret. Ik was er verbaasd van. Thuis heb ik de afgelopen 3 weken elke dag en soms een paar keer per dag het bandje afgeluisterd.
Ik ben heel blij en tevreden met de hulp van Guan om te stoppen met roken! ~ CD


Geplaatst

in

, ,

door

Tags: