Zinvol leven met plezier in je werk

werkdag in de toekomst

Stel je voor dat jij op een dag in de toekomst op je werk aankomt. Op die prachtige dag, de zon schijnt, voel jij je gewaardeerd en ben je super gemotiveerd. Je voelt je goed, zelfverzekerd en bent totaal ontspannen. Je hebt allerlei uitdagingen in je werk opgelost. Die uitdagingen zijn allemaal weg… en je leeft een mooi en zinvol leven met fijne collega’s en klanten die je waarderen, en je zit lekker in je vel. Je gaat met plezier naar je werk, je bereikt je doelen en bent je bewust van je talenten en vaardigheden.

Als jij deze persoon in de toekomst wilt zijn (of iemand in je bedrijf / organisatie deze toekomst gunt), dan is dit het moment om een belangrijke beslissing te nemen.

Je beslissing is het begin van die toekomst voor jezelf (of die medewerker(s) die jij in gedachten hebt).

Hoe bereik je die toekomst?

Door een stap te zetten die je helpt om die toekomst te gaan zien, voelen en omarmen.

Welke stap is daarbij nodig?

Een gesprek waarin je helderheid krijgt waar jij nu in je werk precies last van hebt. Inzicht in wat je nu tegenhoudt om die dag in de toekomst te bereiken.

Kortom, een counseling gesprek met mij als professionele counselor. En heb ik al vermeld dat zo’n eerste gesprek GRATIS is?

In dat eerste gesprek kijk ik samen met jou (of die medewerker) wat je uitdagingen en wensen zijn in je werk, en welk plan je nodig hebt om je wensen te vervullen. Ik help je om je motivatie te vinden om die eerste stap te zetten op weg naar die mooie toekomst die op je wacht.

Die toekomst is er. Het enige dat dient te veranderen is jouw overtuiging over jezelf en dat jij alles in je hebt om die toekomst te bereiken. Het enige dat je nodig hebt is de moed om die eerste stap te zetten. De stap in de richting van die prachtige dag in de toekomst. Een dag waarop je terugkijkt naar wat je allemaal hebt bereikt en met een sterk gevoel van voldoening terugblikt op de stappen die jij hebt gezet.

En het mooie is, dat jij het kan. Net als ieder ander kun jij met moed je leven wijzigen in de richting die je wenst. Kun jij vol plezier werken en met voldoening lekker thuis komen. Blij en optimistisch over je toekomst.

Ik wil je daar super graag bij helpen. Heb jij de moed om de eerste stap te zetten?

Plan dan nu een eerste GRATIS counseling gesprek met mij. Zo’n gesprek kan overigens ook via internet (Zoom) plaatsvinden.

In dat gesprek maken we kennis en kun jij je probleem dat je hebt op je werk en je wensen op tafel liggen. Dan kunnen we daar samen naar kijken en ga ik je helpen om grip te krijgen op je probleem en een plan op te stellen om je probleem aan te pakken. Een plan gericht op die dag in de toekomst waarop jij met een blij gevoel naar je werk gaat.

En dan zul je merken dat die dag in de toekomst steeds dichterbij komt. Totdat je er bent. Die dag in de toekomst is er al. Hij wacht op jou. waar wacht jij nog op? Wat heb je nodig om daar te komen?

Maak nu die GRATIS afspraak, ook al heb je twijfels.

Zet die eerste stap.

Ik ben er voor jou om je te helpen die dag in de toekomst te bereiken.

Het enige dat je hoeft te investeren is 30 minuten van je tijd met mij waarin je helderheid krijgt over je probleem en wat je nodig hebt om dat probleem op te lossen.

Een unieke kans om vandaag de stap te zetten naar die mooie zonnige dag in de toekomst.

Als jij behoefte hebt aan rust en ontspanning in je leven, met plezier naar je werk wilt gaan en met een voldaan gevoel weer naar huis, dan kom je nu in actie.

Ik wacht op jou op die dag in de toekomst. Die dag die vandaag begint met jouw eerste stap. Het klikken op onderstaande knop en maken van die GRATIS afspraak. Een afspraak voor een gesprek in mijn praktijkruimte of gewoon via internet (Zoom).


Tags: