Ontdek het ‘diepe’ geheim van jouw geluk

ontdek het diepe geheim van geluk

Je wist het waarschijnlijk al, maar het kan je helpen om het nogmaals te lezen. Het geheim van geluk, jouw geluk, schuilt in het aanvaarden van al je imperfecties die slechts imperfecties zijn omdat jij ze zo ziet.

Als je aanvaardt dat je de moeite waard bent en niets hoeft te bewijzen en niets hoeft te doen om het gevoel te hebben dat je iets waard bent, voel je het geluk. En je voelt het dan diep van binnen bij jezelf.

Kortom, het gevoel van geluk draag je altijd bij je. Alleen, soms voel je het niet. Wat heb jij nodig om vaker bij je gevoel van geluk, daar diep van binnen bij jezelf, te komen?

Wellicht helpt het je om te beseffen dat er voor jou een universele waarheid geldt, namelijk: ‘dat jij altijd al de moeite waard bent geweest’ en als je dat niet voelt, is het omdat je ervaringen hebt in je leven die je afleiden van die absolute waarheid.

Vanuit de gedachte en de diepe oerdrang om erbij te horen kun je de verbinding verliezen met jezelf. Als je beseft dat al dat bezige bijtjes gedoe niets verandert aan hoe je je daar diep van binnen echt voelt. Dan, en pas dan, kun je zo onvoorwaardelijk diep van binnen dat geluk voelen.

Kortom, aanvaard het ‘diepe’ geheim, dat geluk bij jou diep van binnen zit.

Wil jij daar eens over doorpraten, plan dan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten.

Klik hier en krijg direct een kijkje in mijn agenda. Kies dan de dag en het tijdstip dat bij jou past.

Graag tot dan.

Guan


Tags: