Ontwikkel je Flow Energie

Beschrijving

Flow is een mentale staat waarin je helemaal in het hier en nu bent. Alles lijkt vanzelf te gaan. Je opent de deuren naar creativiteit. Je voelt je heerlijk ontspannen. Kortom, flow is een mentale staat die super gezond is voor je lichaam, en waarin je heerlijk productief kunt zijn.

Wil jij leren hoe je jezelf kunt trainen om in de flow te zijn en te blijven, dan is deze oefening speciaal voor jou.

DEMO: Luister NU naar een geluidsfragment van deze oefening

Wat je krijgt:

Een hoogwaardige audio-opname van 20 minuten (in stereo) met een uitgebreide instructie en oefening om jezelf te leren in een flow energie te zijn. Je leert de 3 energie niveau’s van jezelf ontdekken, ervaren, en hoe je die voor jezelf kunt omschrijven, zodat je leert hoe je van ongemakkelijke energie weer in de flow komt.

De audio-opname bevat mijn stem, met speciale achtergrondmuziek die je helpt om je ontspannen te concentreren op de oefening en ervaringen in je lichaam.

Je ontvangt de audio-opname als een Mp3 bestand dat je op je mobiel, computer of tablet kunt beluisteren.

Deze flow oefening is gebaseerd op de polyvagaal theorie van Deb Dana. In haar bekende boek “De polyvagaal theorie in therapie” biedt Deb Dana praktische oefeningen om kennis te maken met je 3 energie niveau’s. Deze flow oefening is speciaal ontwikkeld voor mensen die mijn webshop bezoeken en die op zoek zijn naar flow energie in zichzelf.

Mocht je vragen hebben over deze oefening, stuur dan eenvoudig een e-mailbericht naar admin@guanfelix.com

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.