Persoonlijke Groei

Beschrijving

Als jij behoefte hebt aan persoonlijke groei dan is de zelfspiegels oefening helemaal voor jou.

In de oefening leer je je stressbronnen (negatieve zelfbeelden) en je hulpbronnen (positieve zelfbeelden) te ontdekken. Dat doe je in een speciale concentratie oefening.

DEMO: Luister NU naar een geluidsfragment van deze oefening

Wat je krijgt?

Een hoogwaardige audio-opname van 30 minuten (in stereo) met een uitgebreide instructie en oefening om je stressbronnen te ontdekken, je hulpbronnen te mobiliseren, en een manier om ze met elkaar in contact te brengen zodat jeZELF zich sterker voelt. Naast de audio krijg je ook twee speciale werkbladen die je nodig hebt om de oefening na afloop van de audio-opname te kunnen doen.

De audio-opname bevat mijn stem, met speciale achtergrondmuziek die je helpt om je ontspannen te concentreren op de oefening en ervaringen in je lichaam.

Je ontvangt de audio-opname als een Mp3 bestand dat je op je mobiel, computer of tablet kunt beluisteren.

Toelichting bij de zelfspiegels

Zelfspiegels is een speciale concentratie oefening die je alleen kunt doen als je geen voertuig bestuurt of ergens wandelt. Doe de oefening op een veilige plek thuis of op een plek waar je tijd kunt nemen voor jezelf.

De oefening doe je met gesloten ogen zodat je jezelf helpt om innerlijke beelden in je bewustzijn te laten opkomen. Om je te helpen met het ontdekken van de eerste beelden die in je opkomen, kun je gewoon heel eenvoudig de vragen beluisteren via de speciale audio-opname. Na afloop van het beluisteren van de opname, neem je de twee werkbladen en teken je en schrijf je op wat je allemaal zo ontdekt hebt in je binnenwereld.

Doel van deze oefening is je te ondersteunen bij je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt inzicht in mogelijke innerlijke conflicten, welke delen je met je meedraagt, en hoe je hulpbronnen jeZELF kunnen helpen in situaties met stress.

Mocht je vragen hebben over deze oefening, stuur dan eenvoudig een e-mailbericht naar admin@guanfelix.com

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.