Goed Genoeg Zijn

Categorieën: ,

Beschrijving

Goed genoeg voelen betekent dat je jezelf volledig accepteert.

Je leert jezelf volledig te aanvaarden door positieve gedachten te denken. Maar als je automatisch vaker negatieve gedachten denkt, dan kun je wellicht wat professionele hulp gebruiken.

Hoe werkt dat?

Je brein laat alles letterlijk binnenkomen wat je tegen je brein zegt? Je brein filtert het niet.

En dat is tegelijk het goede nieuws! Want door elke dag positieve gedachten aan je brein te vertellen, ontwikkel je automatisch gedachten om je goed genoeg te voelen.

Want, als je positiever denkt, voel je je positiever en zul je je ook positiever gedragen. En dat leidt weer tot nieuwe positieve ervaringen, die op hun beurt weer je “goed genoeg voelen” versterken.

Je kunt natuurlijk zelf elke dag positieve woorden tegen jezelf zeggen. Maar dat kan best vermoeiend zijn. Want hoe zorg je ervoor dat je het regelmatig doet? En wat zeg je dan allemaal tegen jezelf?

Kortom, het is niet voor iedereen even makkelijk om elke dag positief te blijven. Maar met wat professionele hulp in de vorm van een audio-bestand gaat het je wel lukken.

Want waarom zou je het helemaal alleen doen? Je kunt het samen met hulp van mijn stem doen met een bijzondere audio-opname vol met positieve suggesties.

Dankzij jaren van ontwikkeling is er nu deze speciale audio-opname vol met positieve woorden die je dagelijks aan je brein kunt vertellen.

Veranderen vraagt wel discipline van jou. Namelijk, elke dag in de ochtend of in de avond (voor het slapen gaan) luisteren naar deze speciale audio-opname. En je mag er zelfs bij in slaap vallen.

Na 21 dagen heb je de woorden in je lange termijn geheugen vastgelegd en zul je merken dat je letterlijk positief verandert bent. Want als de woorden in je lange termijn geheugen zitten, dan heb je je brein positief verandert. En dat kan dankzij het neuro-plastische van je brein.

DEMO: Luister NU naar een geluidsfragment van deze oefening

Wat je krijgt?

Een hoogwaardige audio-opname van 15 minuten (in stereo) met een uitgebreide serie aan positieve suggesties die je op een laagdrempelige wijze worden aangereikt.

Door elke dag naar deze audio-opname te luisteren, vertel je je brein elke dag wat je wilt denken en voelen en zul je merken dat je denken, voelen en doen positief verandert.

De audio-opname bevat mijn stem, met speciale achtergrondmuziek die je helpt om je ontspannen te concentreren op de oefening en ervaringen in je lichaam.

Je ontvangt de audio-opname als een Mp3 bestand dat je op je mobiel, computer of tablet kunt beluisteren.

Hoe krijg je het beste effect?

Je denkt vaak dezelfde gedachten. Je automatische piloot! Met deze audio-opname kun je die automatische piloot uitzetten. Met de audio-opname vertel je je brein dagelijks nieuwe positieve gedachten.

Je brein zal dan een nieuwe blauwdruk vormen om die gedachten te realiseren. Je vormt letterlijk nieuwe gedachtenpatronen in je brein.

En je brein leert door herhaling! Door de oefening elke dag te doen, behaal je het meeste succes.

Kies een vast tijdstip waarop je de audio-opname beluistert. Zo ontwikkel je een gewoonte en vergeet je minder snel om te luisteren. Vlak voor het slapen gaan is bijvoorbeeld een ideaal moment.

Luister via een koptelefoon zodat je de woorden direct binnen laat komen zonder dat het geluid vervaagt door je omgeving.

Zorg dat je in alle rust kunt luisteren, zonder dat je gestoord wordt. Maak afspraken met huisgenoten en zet je mobiel op stil. Luister NIET tijdens het auto-rijden, NIET op de scooter en NIET op de fiets.

Ontspan je hele lichaam als je de oefening doet. Ga ontspannen liggen, met je benen naast elkaar en je handen losjes naast je lichaam.

Besef dat het heel normaal is als je soms wat weerstand voelt als je de woorden beluistert. Je brein heeft soms nog wat tijd nodig om nieuwe gedachten te aanvaarden.

Wees geduldig. Niet elk doel is haalbaar binnen één of twee weken. Geef je brein de tijd om negatieve gedachten los te laten en te vervangen door positieve gedachten.

Focus op elk succes. Zowel kleine stappen als grote stappen van verandering zijn belangrijk. Blijf je bewust van elke succesvolle verandering zodat je motivatie vindt om door te gaan.

Ik wens je heel veel succes en geniet van al je positieve veranderingen!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.